Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Fresher

Βελβεντός και Emphyton ενώνουν δυνάμεις

Στον εκσυγχρονισµό του τρόπου καλλιέργειας του µήλου KIKU στη χώρα αλλά και στη δηµιουργία µιας νέας δυναµικής στη διακίνησή του στοχεύει η συνεργασία του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού µε την εταιρεία KIKU Ltd και την Emphyton.

Βελβεντός και Emphyton ενώνουν δυνάμεις

11
0

Η συµφωνία -που επισφραγίστηκε πριν από λίγες εβδοµάδες, µε πανηγυρικό τρόπο και µέσα σε κλίµα ικανοποίησης στο Bolzano της Βόρειας Ιταλίας - προβλέπει να αναλάβει η εταιρεία Emphyton (συµφερόντων Πουλτσίδη), την εφαρµογή των νέων αναθεωρηµένων πρωτόκολλων παραγωγής και ποιότητας που τίθενται από φέτος σε εφαρµογή, ενώ ο ΑΣΕΠΟΠ ΒελΒεντού αναλαµβάνει τη συντήρηση, συσκευασία και διακίνηση των µήλων KIKU σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επίσης, η Emphyton και ο ΑΣΕΠΟΠ ΒελΒεντού σχεδιάζουν τη στρατηγική ανάπτυξης της καλλιέργειας, γεγονός που θεωρείται κοµβικής σηµασίας θέµα για την περιοχή του Βελβεντού.

Στήριξη στους αγρότες

Για τη νέα αυτή επιχειρηµατική προσπάθεια µίλησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, Νίκος Κουτλιάµπας, ο οποίος ανέφερε µεταξύ άλλων ότι «τα µήλα KIKU πλέον θα διακινούνται διαµέσου του ίδιου εµπορικού δικτύου µε το οποίο διακινούνται και τα ροδάκινα της Οµάδας Παραγωγών µε το brand name Velvita».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο περιοδικό Fresher  που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία