Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Fresher

Ανοίγει η αγορά της Βραζιλίας για τα ελληνικά ακτινίδια

Άλλη μια αγορά «ανοίγει» για το ελληνικό ακτινίδιο, αυτή της Βραζιλίας με πληθυσμό 215 εκατομμύρια κατοίκων, μετά από τις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες των στελεχών της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

vrazilia_aktinidia

109
0

Η ΕΘΕΑΣ, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα στελέχη της ως άνω Διεύθυνσης και ειδικότερα στην Προϊσταμένη, κα. Αννούλα Μαυρίδου, στις κ.κ. Σταυρούλα Ιωαννίδου και Μαριάννα Πατσού, καθώς και στον κ. Χρήστο Αραμπατζή. Επίσης, στα στελέχη της ΔΑΟΚ Ημαθίας, κ. Κώστα Μπονάνο και κ. Κώστα Μπέη, οι οποίοι συνόδευαν μαζί με τα στελέχη του ΥπΑΑΤ και εκπροσώπους της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ημαθίας τις Βραζιλιάνες επιθεωρήτριες.

Η βραζιλιάνικη κυβέρνηση με έγγραφό της προς την ελληνική κυβέρνηση καθόρισε τους όρους βάσει των οποίων θα γίνει η εξαγωγή ακτινιδίων στην αγορά τους η δε ελληνική πλευρά αποδέχτηκε τους ως άνω όρους, γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη της εξαγωγής των ελληνικών ακτινιδίων στην εν λόγω αγορά.

Καλούνται, λοιπόν οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, όπως φροντίσουν για την ανεύρεση των σχετικών δικτύων εισαγωγής νωπών προϊόντων, έτσι ώστε να γίνει άμεση αξιοποίηση της νέας αγοράς με τη νέα παραγωγική περίοδο ακτινιδίων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία