Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Honey Insider

Περαιτέρω τρόπους ενίσχυσης της εγχώριας μελισσοκομίας αναζητά το ΥπΑΑΤ

Σειρά ζητημάτων που αφορούν μεταξύ άλλων στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο και στην αναγκαιότητα εντατικοποίησης των ελέγχων στο μέλι και τις μελισσοτροφές για την αναχαίτιση και αντιμετώπιση περιπτώσεων νοθείας και ελληνοποιήσεων, έθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.) στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, κατά την διάρκεια συνάντησης για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της μελισσοκομίας.

18-19_10

292
0

Επιπλέον, αναζητήθηκαν η βέλτιστη λύση για το ζήτημα της επιστρεπτέας προκαταβολής και περαιτέρω τρόποι ενίσχυσης της εγχώριας μελισσοκομίας.

Η συζήτηση έγινε παρουσία της Γενικής Γραμματέως του ΥπΑΑΤ κας. Χριστιάνας Καλογήρου, της συνεργάτιδας της Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ κας. Αναστασίας Χαραλαμποπούλου και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας κου. Σπύρου Ντουντουνάκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ο γραμματέας κ. Δημήτριος Νικολάου και ο ταμίας κ. Κωνσταντίνος Ντούνας.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για τη διατήρηση στενής επικοινωνίας και στην επανάληψη της συνάντησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία