Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Honey Insider

45_3

Εγκάρσιες τομές στον τρόπο που παράγουμε, τρώμε αλλά και ζούμε φαίνεται ότι μπορεί να φέρει η ολιστική φιλοσοφία του Αλέξανδρου Παπαχριστοφόρου, γεωπόνου και διδάκτορα μελισσοκομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αρκεί να προσπαθήσουμε να τον ακούσουμε, όπως έκαναν οι συνεταιριστές του μελιού στη Λήμνο, που με την καθοδήγηση του έδωσαν ζωή στο προϊόν τους.

10a_3

Συστηματική και επίπονη η προσπάθεια της οικογένειας Καρίμαλη να διαφυλάξει τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα της μελισσοκομικής παραγωγής του νησιού με αιχμή του δόρατος το Αναματόμελο.

panagos01

H Ελλάδα παράγει κατά μέσο όρο 15.000 τόνους μέλι το χρόνο με τη μέση τιμή παραγωγού να διαμορφώνεται κάτω από τα 4 ευρώ το κιλό.

6a

Πιστοποίηση και ταυτότητα στα πρότυπα που ακολουθεί το μέλι Manuka της Νέας Ζηλανδίας καλείται να αναζητήσει το ελληνικό μέλι, προκειμένου να δημιουργηθεί το απαραίτητο υπόβαθρο για ένα προϊόν με παγκόσμια φήμη

meli_12

Ένας μελισσοκόμος και μια αγρότισσα ένωσαν τις ιδιότητές τους και έβγαλαν το πρώτο μέλι λεβάντας σε μορφή κρέμας στην ελληνική αγορά, ενώ μέσα σε μόλις ένα χρόνο πέτυχε την παρουσία του σε 20 περίπου καταστήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

BN-THIS-IS-US

Δύο επιστήμονες πήραν τα βουνά κυνηγώντας μέλισσες. Το στοίχηµα της αρµονικής συνύπαρξης µε τη φύση ιντρίγκαρε ανέκαθεν τη Χαρά Μαγγανά και τον Γιώργο Αθανασιάδη, που βρίσκονται πίσω από την Bee Naturalles.