BACK TO
TOP
Οικονομία και Πολιτική

Ο Καλφούντζος για το ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές της 12ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Καλφούντζος, έμπειρος γεωπόνος, επιχειρηματίας και ενεργός πρόεδρος του δραστήριου συνεταιρισμού ΘΕΣγη στη Θεσσαλία.

DSC_4203_2_

73
0

Με την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση με την οποία κοινοποιεί την υποψηφιότητα του, φιλοδοξεί να συμβάλει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου που θα μετατρέψει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας σε πρότυπο σύγχρονου και δυναμικού χρηματοπιστωτικού οργανισμού που θα λειτουργεί ως στρατηγικός συνεργάτης των πελατών της.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Καλφούντζος

Με αφορμή τη συμμετοχή μου στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, θα ήθελα να συστηθώ αλλά και να παραθέσω τους λόγους για τους οποίους θέτω υποψηφιότητα.

Ονομάζομαι Καλφούντζος Παναγιώτης, είμαι γεωπόνος και επιχειρηματίας από τη Λάρισα, απόφοιτος της Σχολής Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιούμαι ενεργά εδώ και χρόνια στον αγροδιατροφικό τομέα. Παράλληλα, διατελώ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Συνεταιρισμό ΘΕΣγη, έναν από τους πιο δραστήριους και καινοτόμους αγροτικούς συνεταιρισμούς της Θεσσαλίας. Γνωρίζω σε βάθος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, ενώ έχω αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή μου στην ενίσχυση της συνεργασίας, της διαφάνειας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Μέσα από τη συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία, φιλοδοξώ να συμβάλλω στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου που θα μετατρέψει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας σε πρότυπο σύγχρονου και δυναμικού χρηματοπιστωτικού οργανισμού που θα λειτουργεί ως στρατηγικός συνεργάτης των πελατών της. Η στρατηγική αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Την κεφαλαιακή ενίσχυση μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή υγιών επιχειρήσεων- επενδυτών που έχουν στηρίξει διαχρονικά την Τράπεζα.
  • Τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τράπεζας μέσω της ανάπτυξης νέων ψηφιακών καναλιών συναλλαγών και ευέλικτων επιχειρηματικών κέντρων που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών της.
  • Την οριστική εξυγίανση του Ισολογισμού της Τράπεζας και την απελευθέρωση χρηματοοικονομικών και ανθρώπινων πόρων για νέες αναπτυξιακές δράσεις

Πιστεύω πως η Τράπεζα μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός στα μέλη και τους εργαζομένους της, στις επιχειρήσεις και στην τοπική κοινωνία. Στόχος μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να συμμετάσχω σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο που θα λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, όραμα και σαφή προσανατολισμό στην ανάπτυξη.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 12 Οκτωβρίου και σας καλώ να συμμετάσχουμε όλοι ενεργά για να οδηγήσουμε την Τράπεζα στη νέα εποχή.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία