Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

H Budweiser επενδύει στις ζυθοποιίες της στην Βρετανία

Επένδυση ύψους 115 εκατομμυρίων λιρών στη Μ. Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει η Budweiser Brewing Group, θυγατρική της AB InBev.

1_XI6-pAQLPDy7MqxKfZgQNA

27
0

Η εταιρεία διαθέτει δύο ζυθοποιίες στην περιοχή όπου και θα διοχετεύσει τα επενδυτικά κεφάλαιά της.

Η Διοίκηση της εταιρείας στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς που διαθέτει στην Μ. Βρετανία, ενώ σε αυτή την επένδυση οδήγησαν οι συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις των τελευταίων τριών ετών.

Βασικός στόχος των επενδύσεων είναι η εγκατάσταση νέων και φιλικών προς στο περιβάλλον υποδομών, η ενίσχυση των γραμμών παραγωγής και η ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

Μέσω αυτής της επένδυσης η εταιρεία φιλοδοξεί να δημιουργήσει έχει ένα capacity 3,6 εκατ. εκατόλιτρων μπύρας σε ετήσια βάση.

Επίσης, επιδιώκει τη μείωση το περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την ενίσχυση της ενεργειακής της απόδοσης.

Επιπλέον, η εταιρεία υπολογίζει ότι η εν λόγω επένδυση θα δημιουργήσει 55 νέες θέσεις εργασίας στη Νότια Ουαλία και στο Λάνκασιρ μέχρι το τέλος του 2021.

H Budweiser σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η επένδυση αποτελεί καλή είδηση για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου έπειτα από μια δύσκολη χρονιά και «υπογραμμίζει την αξία της βιομηχανίας μπύρας».

Πέρυσι, η Budweiser Brewing Group UK&I ανακοίνωσε ότι το κριθάρι που χρησιμοποιείται για τις μπίρες που παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο προέρχεται πλέον μόνο από βρετανικές καλλιέργειες.

 Πηγή: newsmoney.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία