Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

boulevard-beer

To μεγάλο χρονικό διάστημα που παραμένουν κλειστές οι αμερικανικές δημόσιες υπηρεσίες (τρεις εβδομάδες) δεν έχει επιπτώσεις μόνο στη ζωή των ομοσπονδιακών υπαλλήλων που περιμένουν να πληρωθούν αλλά και στη βιομηχανία οίνου και τη ζυθοποιία που εξαρτάται από μια σειρά κυβερνητικά γραφεία που εγκρίνουν ετικέτες, εισαγωγές και προχωρούν σε εργαστηριακές αναλύσεις.

Εκλογές για νέα διοίκηση στη γενική συνέλευση της Εβροφάρμα στις 28/8

Η Εβροφάρμα ΑΒΕΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2018 (01.01.2018 έως 30.06.2018), θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.evrofarma.gr και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.ase.gr (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης): Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμφωνία Aryzta με 5 τράπεζες ενόψει αύξησης κεφαλαίου

Σε προκαταρκτική συμφωνία με πέντε τράπεζες, έχει φτάσει η ελβετο-ιρλανδική εταιρεία προϊόντων φούρνου Aryzta, όπως ανακοίνωσε, ενόψει της υλοποίησης του σχεδίου για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 800 εκατ. ευρώ (928,48 εκατ. δολάρια), ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η Fonterra βάζει 7 εκατ. σε λιθουανικά γαλακτοκομικά

Η Fonterra, εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα γαλακτοκομικών προϊόντων, σχεδιάζει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις του εμπορικού της σήματος για τους καταναλωτές, Anchor στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων του γάλατος εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (ultra-high temperature) και του παστεριωμένου, για να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση στην αγορά, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Ρύθμιση δανείων 15 ετών για τη Μπουτάρης, στη συμφωνία με 4 τράπεζες

Η διοίκηση της εταιρίας στα πλαίσια των συνεχιζόμενων μέχρι σήμερα συζητήσεων-διαπραγματεύσεων με τις πιστώτριες τράπεζες εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη τελική συμφωνία.

«Ναι μεν αλλά» απαντάει ο Νηρέας στην πρόταση της Σελόντα

Σε συνέχεια της από 10/9/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εκλέχθηκε νέο μέλος Δ.Σ. συνεπεία της δηλωθείσας παραιτήσεως του Πρόεδρου και μέλους του Δ.Σ. κου Αριστείδη Μπελλέ, ανακοίνωσε η Νηρεύς Καλλιέργειες.

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ αποτελεί το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών εταιρειών με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης λύσης για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Σε θετικό έδαφος ο πληθωρισμός για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια

Η Eurobank Factors διατήρησε για 10η διαδοχική χρονιά την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring. Κατέχοντας μερίδιο αγοράς 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank Factors αυξήθηκε κατά 3% το 2017 και διαμορφώθηκε στα €4,49 δισ. Ανοδικά κινήθηκαν και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα της εταιρείας, που διαμορφώθηκαν σε €611,1 εκ.

Νέος Διευθύνων και Γενικός Διευθυντής στη Σουρωτή, ο Β. Ευκαρπίδης

Tον Βασίλη Ευκαρπίδη επέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή της ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., κατά την τελευταία του σύγκλεισή του. Κατέχει πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις εταιριών, σε Ελλάδα και εξωτερικό, υλοποιώντας πολλά επιτυχημένα projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

Αύξηση-ρεκόρ των πωλήσεων αναμένει η AB Foods

Η Associated British Foods επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της για τη χρήση 2018 και τόνισε πως αναμένει να ανακοινώσει αύξηση των πωλήσεων στην Primark κατά 5,5% σε σταθερό νόμισμα.

Ο Ντάνιελ Ζανγκ θα είναι ο διάδοχος του Τζακ Μα στην Alibaba

Σε ένα ακριβώς χρόνο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019, θα αποχωρήσει από το πόστο του ο εκτελεστικός πρόεδρος και συνιδρυτής του κινεζικού κολοσσού Alibaba. Αυτό ανακοίνωσαν επίσημα ο γιγάντιος όμιλος τεχνολογίας και ηλεκτρονικού εμπορίου και ο ίδιος ο Μα με προσωπική ανοιχτή επιστολή του, διαψεύδοντας έτσι τα πρόσφατα δημοσιεύματα ότι η αποχώρησή του θα είναι άμεση.

Το Nutrition Greenhouse στη Βόρεια Αμερική λανσάρει η PepsiCo

Το λανσάρισμα του προγράμματος επιτάχυνσης Nutrition Greenhouse στη Βόρεια Αμερική, σε μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ανακάλυψη και υποστήριξη αναδυόμενων brands στον τομέα των τροφίμων και ποτών ανακοίνωσε η PepsiCo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία