Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

fonterraa

Σπεύδει να συμβαδίσει με τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά γάλακτος η Fonterra, συμμετέχοντας σε γερμανική start up η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη βήγκαν προϊόντων και κυρίως σε σνακς και συμπληρώματα διατροφής με πρώτες ύλες εναλλακτικά του κρέατος και του γάλακτος προϊόντα.

cannabis-testing-labs-consider-lims

Σε δεύτερη ή σε ακόμη χειρότερη μοίρα έρχεται η βιομηχανία της κάνναβης, για την οποία “στα χρόνια του κορωνοϊού” οι επενδυτές και οι διεθνείς χρηματαγορές φαίνεται ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

σκλαβεν

Πρόκειται για μία συνεργασία που έχει ως στόχο τη διανομή e-παραγγελιών σε όσους δεν επιθυμούν να επισκέπτονται σούπερ μάρκετ αυτή την περίοδο.

PRI_146533397-1

Τουλάχιστον 27.000 εταιρείες στην Ολλανδία πλημμύρισαν τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες με αιτήματα να τους χορηγηθούν κρατικές επιχορηγήσεις προκειμένου να αμβλυνθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορονοϊού στη δραστηριότητά τους, γνωστοποίησε χθες Δευτέρα το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων της χώρας αυτής της βόρειας Ευρώπης.

adeiaexpo

Εκθέσεις, ημερίδες, διαγωνισμοί και πάσης φύσεως εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα, ακυρώνονται η μία μετά την άλλη, εξαιτίας του κορωνοϊού, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

egg_2

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 8ος κατά σειρά κύκλος του Προγράμματος egg - enter•grοw•go, που σχεδίασαν και υλοποιούν από το 2013 η Eurobank και το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, παρέχοντας στήριξη στη καινοτόμο επιχειρηματικότητα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

5e304c9e394b6_image

Με μεγάλη πτώση, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έκλεισε η Wall Street, καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι η επιδημία του νέου κοροναϊού θα εξελιχθεί σε πανδημία και προτιμούν το «καταφύγιο» των ομολόγων, τα επιτόκια των οποίων έπεσαν σε ιστορικό χαμηλό.

sparta_forum_-_sallas

Η ενίσχυση της παραγωγής εγχώριων προϊόντων προστιθέµενης αξίας µε συµβολαιακή τραπεζική, περιλαµβάνεται στους τέσσερις άξονες που προκρίνει ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος του οµίλου Lyktos, για να επιταχυνθούν οι ρυθµοί ανάπτυξης της χώρας άνω του 4%.

eima

Την από κοινού δημιουργία ενός δικτύου με εξειδικευμένες αγροτικές εκθέσεις στα Βαλκάνια, προβλέπει το επόμενο βήμα της συνεργασίας που έχει συνάψει η ΔΕΘ–Helexpo με την Ένωση Ιταλών Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων «FederUnacoma», που αποτελεί τον φορέα διοργάνωσης της αγροτικής έκθεσης ΕΙΜΑ, στη Μπολόνια της Ιταλίας.

paisios

Εδώ και μήνες έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, προκειμένου να κλείσει και τυπικά, η μεταβίβαση στην ολλανδική ADAMA του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην ΑΛΦΑ Γεωργικά Εφόδια, ο Βασίλης Παΐσιος. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πετυχημένο επιχειρηματία των αγροεφοδίων να αξιοποιεί μέρος της ρευστότητας που του εξασφαλίζει η πώληση για νέες επενδύσεις στο λίπασμα. Το μόνο που απομένει, με βάση τις πλήροφορίες, είναι η τελική έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Cybertruck-2-2

Η Tesla έχει ήδη καταγράψει σχεδόν 150.000 παραγγελίες για το φουτουριστικό ηλεκτρικό pick up της, διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της Έλον Μασκ, δύο ημέρες μετά την παρουσίαση του οχήματος, που κατέληξε σε φιάσκο έπειτα από την αποτυχημένη επίδειξη της αντοχής του αυτοκινήτου.

bayer_bolner

Η Bayer, παγκόσμιος ηγέτης στους κλάδους της Υγείας και της Γεωργίας και μια από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες με μακροχρόνια παρουσία στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο ελληνογερμανικό φόρουμ ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών βασισμένων στην καινοτομία από κορυφαίες εταιρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία