Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

Screenshot_2021-10-27_at_13_57_54

Και με τη βούλα στην ΕΑΣ Πάρου εισήλθε μετοχικά ο Νίκος Βαρδινογιάννης γιος του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη, καθώς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση στον Συνεταιρισμό, η οποία άνοιξε και ουσιαστικά τον δρόμο για την είσοδο του επιχειρηματία με ποσοστό 35%, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, αποκτώντας ποσοστό συμμετοχής που αποτελεί το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο συμμετοχής ιδιώτη σε αγροτικό συνεταιρισμό.

Picture_1_6

Η τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα θεωρείται συχνά ως πηγή ελπίδας για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, που αποτυπώνεται κυρίως στα κλιματικά σχέδια των χωρών, καθώς και στις αντίστοιχες στρατηγικές ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο.

15289194_1190314131051498_3022846762592516869_o

Την είσοδο ιδιώτη επενδυτή με όρο την απόκτηση ποσοστού υποχρεωτικών συνεταιριστικών μερίδων και ψήφων σε ύψος 35% του συνόλου αυτών επιδιώκει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, έχοντας ήδη προχωρήσει σε τροποποίηση και προσαρμογή του καταστατικού του σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου για τους συνεταιρισμούς.

nafpigia-skaramagka

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την πώληση του ακινήτου, ιδιοκτησίας της, στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες «MILINA ENTERPRISES COMPANY LTD» και «PYLETECH INDUSTRIES MAE», ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε

nn0epwhz

Οι τραπεζικές πιστώσεις προς την ελληνόκτητη ναυτιλία συνέχισαν να συρρικνώνονται το προηγούμενο έτος, καθώς οι τράπεζες προσαρμόζονται σε έναν κλάδο που θεωρούν πως εμπεριέχει αυξημένο κίνδυνο.

livanos_

Η Ελλάδα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ολοκληρωμένη ανάπτυξη υποδομών agrologistics με ευρωπαϊκό και διεθνή προσανατολισμό, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, κατά τον χαιρετισμό του στη διαδικτυακή ημερίδα για τα Agrologistics του Οργανισμού "Νέα Γεωργία-Νέα Γενιά".

increase-business-productivity_2

Με απόλυτα θετικό πρόσημο «έκλεισε» το ισοζύγιο επιχειρηματικότητας το πρώτο πεντάμηνο του έτους στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), καθώς καταγράφεται αισθητή αύξηση των συστάσεων νέων επιχειρήσεων, έναντι μιας μεγάλης υποχώρησης των διαγραφών

merkel-mitsotakis-berolino

Το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ, με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης - Εμβληματικές Επενδύσεις» διοργανώνει ψηφιακά στις 8 Ιουνίου 2021, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK).

υπουργειο-οικονομικων_2

Σε 285 εκατ. θα ανέλθει συνολικά το ποσό της φορολογικής απαλλαγής για επενδυτικά σχέδια δύο καθεστώτων του αναπτυξιακού νόμου το 2021, ενώ το συνολικό ποσό για την επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης και επιδότησης του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης θα ανέλθει σε 520 εκατ.

thumbnail_ΦΩΤΟ_ΔΙΕΥΘ__ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ_ΕΤΑΔ_ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΒΛΑΣΤΟΣ_-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ_ΦΟΡΟΥΜ_ΔΕΛΦΩΝ_2021-2

Στο ρόλο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στην προσέλκυση ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, αλλά και στο επενδυτικό πλάνο που υλοποιεί η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ στη διάρκεια του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών στη θεματική ενότητα «HOW TO RE-SPARK FOREIGN DIRECT INVESTMENT», που έλαβε χώρα χθες, Τετάρτη 12 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

kai-pilger-tl92ly152sk-unsplash_1

Αποθήκες τροφίμων ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε διάφορα σημεία ευρωπαϊκών πόλεων και υπηρεσίες delivery επεκτείνονται από τις λίστες εστιατορίων και μαγειρείων σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ ή δικά τους «καταστήματα» λιανικής που στήνονται σε αυτές τις σκοτεινές αποθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία