Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

766798

Στο «ραντάρ» ενδιαφερόμενων για επενδύσεις στον γεωργικό και τον κτηνοτροφικό τομέα, που προοιωνίζονται πως ο κλάδος, εν συνόλω, θα κληθεί να παίξει καίριο ρόλο στην πορεία μετάβασης της περιοχής στη μεταλιγνιτική εποχή, έχει μπει εσχάτως η Δυτική Μακεδονία.

cannabis-testing-labs-consider-lims

Σε δεύτερη ή σε ακόμη χειρότερη μοίρα έρχεται η βιομηχανία της κάνναβης, για την οποία “στα χρόνια του κορωνοϊού” οι επενδυτές και οι διεθνείς χρηματαγορές φαίνεται ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

σκλαβεν

Πρόκειται για μία συνεργασία που έχει ως στόχο τη διανομή e-παραγγελιών σε όσους δεν επιθυμούν να επισκέπτονται σούπερ μάρκετ αυτή την περίοδο.

PRI_146533397-1

Τουλάχιστον 27.000 εταιρείες στην Ολλανδία πλημμύρισαν τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες με αιτήματα να τους χορηγηθούν κρατικές επιχορηγήσεις προκειμένου να αμβλυνθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορονοϊού στη δραστηριότητά τους, γνωστοποίησε χθες Δευτέρα το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων της χώρας αυτής της βόρειας Ευρώπης.

adeiaexpo

Εκθέσεις, ημερίδες, διαγωνισμοί και πάσης φύσεως εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα, ακυρώνονται η μία μετά την άλλη, εξαιτίας του κορωνοϊού, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

egg_2

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 8ος κατά σειρά κύκλος του Προγράμματος egg - enter•grοw•go, που σχεδίασαν και υλοποιούν από το 2013 η Eurobank και το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, παρέχοντας στήριξη στη καινοτόμο επιχειρηματικότητα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

5e304c9e394b6_image

Με μεγάλη πτώση, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έκλεισε η Wall Street, καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι η επιδημία του νέου κοροναϊού θα εξελιχθεί σε πανδημία και προτιμούν το «καταφύγιο» των ομολόγων, τα επιτόκια των οποίων έπεσαν σε ιστορικό χαμηλό.

sparta_forum_-_sallas

Η ενίσχυση της παραγωγής εγχώριων προϊόντων προστιθέµενης αξίας µε συµβολαιακή τραπεζική, περιλαµβάνεται στους τέσσερις άξονες που προκρίνει ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος του οµίλου Lyktos, για να επιταχυνθούν οι ρυθµοί ανάπτυξης της χώρας άνω του 4%.

eima

Την από κοινού δημιουργία ενός δικτύου με εξειδικευμένες αγροτικές εκθέσεις στα Βαλκάνια, προβλέπει το επόμενο βήμα της συνεργασίας που έχει συνάψει η ΔΕΘ–Helexpo με την Ένωση Ιταλών Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων «FederUnacoma», που αποτελεί τον φορέα διοργάνωσης της αγροτικής έκθεσης ΕΙΜΑ, στη Μπολόνια της Ιταλίας.

paisios

Εδώ και μήνες έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, προκειμένου να κλείσει και τυπικά, η μεταβίβαση στην ολλανδική ADAMA του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην ΑΛΦΑ Γεωργικά Εφόδια, ο Βασίλης Παΐσιος. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πετυχημένο επιχειρηματία των αγροεφοδίων να αξιοποιεί μέρος της ρευστότητας που του εξασφαλίζει η πώληση για νέες επενδύσεις στο λίπασμα. Το μόνο που απομένει, με βάση τις πλήροφορίες, είναι η τελική έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Cybertruck-2-2

Η Tesla έχει ήδη καταγράψει σχεδόν 150.000 παραγγελίες για το φουτουριστικό ηλεκτρικό pick up της, διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της Έλον Μασκ, δύο ημέρες μετά την παρουσίαση του οχήματος, που κατέληξε σε φιάσκο έπειτα από την αποτυχημένη επίδειξη της αντοχής του αυτοκινήτου.

bayer_bolner

Η Bayer, παγκόσμιος ηγέτης στους κλάδους της Υγείας και της Γεωργίας και μια από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες με μακροχρόνια παρουσία στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρώτο ελληνογερμανικό φόρουμ ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών βασισμένων στην καινοτομία από κορυφαίες εταιρίες.

macron_xi

Η Κίνα και η Γαλλία υπέγραψαν συμβόλαια συνολικού ύψους 15 δισ. δολαρίων (περίπου 13,5 δισ. ευρώ) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στην Κίνα, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της κινεζικής κυβέρνησης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

H_MALOSE

Με προτάσεις προς την Κομισιόν ώστε να δρομολογηθούν πιλοτικές δράσεις σε επιλεγμένες περιοχές της ΕΕ με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση της παραγωγικής ικανότητας των υδάτινων οικοσυστημάτων έρχεται η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ), εντοπίζοντας τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές στην λεγόμενη «Γαλάζια βιοοικονομία», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την υδατοκαλλιέργεια και την παραγωγή υψηλής προστιθέμενης αξίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία