Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

epixeirhmaties

Απροσδόκητη άνοδο σημείωσε η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη το Μάιο, ενισχυμένη από την ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης στην αρχή του έτους, που βοήθησε να αντισταθμιστεί η αυξανόμενη απαισιοδοξία για τις εξαγωγές.

avocado

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουν εξαντληθεί στις προθήκες των αμερικανικών σούπερ μάρκετ τα αποθέματα αβοκάντο αν ο αμερικανός πρόεδρος Τράμπ κάνει πράξη τη ρητορική για κλείσιμο των συνόρων με το Μεξικό.

huawei

Η κινεζική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Huawei κατέθεσε αγωγή κατά της αμερικανικής κυβέρνησης, την Πέμπτη, υποστηρίζοντας ότι ο νόμος που περιορίζει την πρόσβαση της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αντισυνταγματικός.

boulevard-beer

To μεγάλο χρονικό διάστημα που παραμένουν κλειστές οι αμερικανικές δημόσιες υπηρεσίες (τρεις εβδομάδες) δεν έχει επιπτώσεις μόνο στη ζωή των ομοσπονδιακών υπαλλήλων που περιμένουν να πληρωθούν αλλά και στη βιομηχανία οίνου και τη ζυθοποιία που εξαρτάται από μια σειρά κυβερνητικά γραφεία που εγκρίνουν ετικέτες, εισαγωγές και προχωρούν σε εργαστηριακές αναλύσεις.

TGOD

Τα σχέδιά της για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης σε έκταση 120 στρεμμάτων στην περιοχή της Θήβας, με την κατασκευή μιας μεγάλης κλίμακας Μονάδας Παραγωγής και Επεξεργασίας Κάνναβης, συζήτησε η TGOD Hellas, σε συνάντηση που είχε ο Μάρκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλειο Κόκκαλη.

general-mills-logo

Πτώση 3% κατέγραψαν τα κέρδη τριμήνου της General Mills, καθώς η εταιρεία παρασκευής των Cheerios δημητριακών, αύξησε το κόστος των μεταφορών και των εμπορευμάτων.

Αποπληρώνει πρόωρα ομολογιακό δάνειο ο Νηρέας

Στην πρόωρη αποπληρωμή του συνόλου των ομολογιών τού Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου αρχικού ποσού 19.995.575,10 ευρώ, με ημερομηνία έκδοσης 12-7-2007, θα προβεί η Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Βράβευση των πολυϊατρείων Medifirst της Interamerican

Μολονότι σπάνιο για μια ασφαλιστική εταιρεία να έχει τις δικές της υποδομές υπηρεσιών υγείας, η Interamerican βραβεύτηκε για την προωτοπορία της στην ανάπτυξη των γιατρείων της.

Εκλογές για νέα διοίκηση στη γενική συνέλευση της Εβροφάρμα στις 28/8

Η Εβροφάρμα ΑΒΕΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2018 (01.01.2018 έως 30.06.2018), θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.evrofarma.gr και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.ase.gr (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης): Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμφωνία Aryzta με 5 τράπεζες ενόψει αύξησης κεφαλαίου

Σε προκαταρκτική συμφωνία με πέντε τράπεζες, έχει φτάσει η ελβετο-ιρλανδική εταιρεία προϊόντων φούρνου Aryzta, όπως ανακοίνωσε, ενόψει της υλοποίησης του σχεδίου για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 800 εκατ. ευρώ (928,48 εκατ. δολάρια), ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η Fonterra βάζει 7 εκατ. σε λιθουανικά γαλακτοκομικά

Η Fonterra, εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα γαλακτοκομικών προϊόντων, σχεδιάζει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις του εμπορικού της σήματος για τους καταναλωτές, Anchor στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων του γάλατος εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (ultra-high temperature) και του παστεριωμένου, για να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση στην αγορά, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Ρύθμιση δανείων 15 ετών για τη Μπουτάρης, στη συμφωνία με 4 τράπεζες

Η διοίκηση της εταιρίας στα πλαίσια των συνεχιζόμενων μέχρι σήμερα συζητήσεων-διαπραγματεύσεων με τις πιστώτριες τράπεζες εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη τελική συμφωνία.

«Ναι μεν αλλά» απαντάει ο Νηρέας στην πρόταση της Σελόντα

Σε συνέχεια της από 10/9/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εκλέχθηκε νέο μέλος Δ.Σ. συνεπεία της δηλωθείσας παραιτήσεως του Πρόεδρου και μέλους του Δ.Σ. κου Αριστείδη Μπελλέ, ανακοίνωσε η Νηρεύς Καλλιέργειες.

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ αποτελεί το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών εταιρειών με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης λύσης για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία