Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Business

cannabis_2

Άνοιξε ο δρόμος για νέα επένδυση που αφορά σε ενιαία έκταση 85,3 στρεμμάτων στη θέση Δροσελή του δήμου Αδραβίδας - Κυλλήνης, με εκτιμώμενο ύψος επένδυσης 8 εκατ. ευρώ και τον αριθμό των εργαζομένων να ανέρχεται στους 60, έπειτα από την απόφαση για χορήγηση πενταετούς άδειας εγκατάστασης στην εταιρεία «PHARMA ESSENZA CANNABIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΕ», που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την Δευτέρα.

general-mills-logo

Πτώση 3% κατέγραψαν τα κέρδη τριμήνου της General Mills, καθώς η εταιρεία παρασκευής των Cheerios δημητριακών, αύξησε το κόστος των μεταφορών και των εμπορευμάτων.

Αποπληρώνει πρόωρα ομολογιακό δάνειο ο Νηρέας

Στην πρόωρη αποπληρωμή του συνόλου των ομολογιών τού Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου αρχικού ποσού 19.995.575,10 ευρώ, με ημερομηνία έκδοσης 12-7-2007, θα προβεί η Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Βράβευση των πολυϊατρείων Medifirst της Interamerican

Μολονότι σπάνιο για μια ασφαλιστική εταιρεία να έχει τις δικές της υποδομές υπηρεσιών υγείας, η Interamerican βραβεύτηκε για την προωτοπορία της στην ανάπτυξη των γιατρείων της.

Εκλογές για νέα διοίκηση στη γενική συνέλευση της Εβροφάρμα στις 28/8

Η Εβροφάρμα ΑΒΕΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2018 (01.01.2018 έως 30.06.2018), θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.evrofarma.gr και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.ase.gr (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης): Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμφωνία Aryzta με 5 τράπεζες ενόψει αύξησης κεφαλαίου

Σε προκαταρκτική συμφωνία με πέντε τράπεζες, έχει φτάσει η ελβετο-ιρλανδική εταιρεία προϊόντων φούρνου Aryzta, όπως ανακοίνωσε, ενόψει της υλοποίησης του σχεδίου για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 800 εκατ. ευρώ (928,48 εκατ. δολάρια), ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η Fonterra βάζει 7 εκατ. σε λιθουανικά γαλακτοκομικά

Η Fonterra, εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα γαλακτοκομικών προϊόντων, σχεδιάζει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις του εμπορικού της σήματος για τους καταναλωτές, Anchor στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων του γάλατος εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (ultra-high temperature) και του παστεριωμένου, για να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση στην αγορά, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος.

Ρύθμιση δανείων 15 ετών για τη Μπουτάρης, στη συμφωνία με 4 τράπεζες

Η διοίκηση της εταιρίας στα πλαίσια των συνεχιζόμενων μέχρι σήμερα συζητήσεων-διαπραγματεύσεων με τις πιστώτριες τράπεζες εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη τελική συμφωνία.

«Ναι μεν αλλά» απαντάει ο Νηρέας στην πρόταση της Σελόντα

Σε συνέχεια της από 10/9/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εκλέχθηκε νέο μέλος Δ.Σ. συνεπεία της δηλωθείσας παραιτήσεως του Πρόεδρου και μέλους του Δ.Σ. κου Αριστείδη Μπελλέ, ανακοίνωσε η Νηρεύς Καλλιέργειες.

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ αποτελεί το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών εταιρειών με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης λύσης για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Σε θετικό έδαφος ο πληθωρισμός για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια

Η Eurobank Factors διατήρησε για 10η διαδοχική χρονιά την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά factoring. Κατέχοντας μερίδιο αγοράς 34% επί του συνολικού τζίρου των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του factoring, το σύνολο των απαιτήσεων υπό τη διαχείριση της Eurobank Factors αυξήθηκε κατά 3% το 2017 και διαμορφώθηκε στα €4,49 δισ. Ανοδικά κινήθηκαν και τα χρηματοδοτικά υπόλοιπα της εταιρείας, που διαμορφώθηκαν σε €611,1 εκ.

Νέος Διευθύνων και Γενικός Διευθυντής στη Σουρωτή, ο Β. Ευκαρπίδης

Tον Βασίλη Ευκαρπίδη επέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή της ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., κατά την τελευταία του σύγκλεισή του. Κατέχει πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις εταιριών, σε Ελλάδα και εξωτερικό, υλοποιώντας πολλά επιτυχημένα projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

Αύξηση-ρεκόρ των πωλήσεων αναμένει η AB Foods

Η Associated British Foods επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της για τη χρήση 2018 και τόνισε πως αναμένει να ανακοινώσει αύξηση των πωλήσεων στην Primark κατά 5,5% σε σταθερό νόμισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία