Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Χρηματιστήριο

Ανοδικά αντιδρά η Wall Street παρά την εκλογική αναμέτρηση

Ανοδικά κινούνται τα futures στην προ-αγορά της Wall Street, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα απ’ ό,τι ανέμεναν οι περισσότεροι, όπως προκύπτει από τα πρώτα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ.

wallstreet-be6e21ad26e546dd8b015d7be5d71528

5
0

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μελλοντικά συμβόλαια διαπραγμάτευσης στον S&P 500 ενισχύονται κατά 1,3%, δίνοντας συνέχεια στα χθεσινοβραδινά κέρδη, τα οποία ήταν τα ισχυρότερα του τελευταίου μήνα.

Κατά 3% αυξάνονται και τα futures στον δείκτη Nasdaq, καθώς οι αναλυτές θεωρούν ότι εφόσον επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ, τότε αυτό θα συνεπάγεται λιγότερους κινδύνους για τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της χώρας.

Αποκλιμάκωση καταγράφεται και στην αγορά των αμερικανικών ομολόγων, με τις αποδόσεις των μακροπρόθεσμων κρατικών ομολόγων να υποχωρούν από το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων πέντε μηνών.

Την ίδια ώρα, το μεξικανικό πέσο σημειώνει απώλειες ευρείου μεγέθους, σε ένα δείγμα ανησυχίας για το ενδεχόμενο επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά τους, η στοιχηματική εταιρεία Smarkets δίνει πλέον 68% στο σενάριο εκλογικής νίκησης του νυν προέδρου, αν και η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων προαναγγέλλεται μακρά.

Πηγή: kathimerini.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία