Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Χρηματιστήριο

xrimatistirio6--4-thumb-large

Κέρδη σχεδόν 12% για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος έσπασε το φράγμα των 800 μονάδων έπειτα από 12 και πλέον μήνες, άλμα 27% για τον τραπεζικό δείκτη, άνοδος κατά 4,6 δισ. ευρώ στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς, με συνολικό τζίρο που ξεπέρασε τα 753 εκατ. ευρώ.

gkat_29_3005_page_1_image_0001-thumb-large

Μεγάλες απώλειες σημειώθηκαν την Πέμπτη στις χρηματιστηριακές αγορές και στο πετρέλαιο, με τους επενδυτές να αναζητούν καταφύγιο στα αμερικανικά και τα γερμανικά ομόλογα, καθώς φαίνεται πως επιδεινώνεται το κλίμα στις εμπορικές σχέσεις Ουάσιγκτον - Πεκίνου.

χφψγγ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης με την αγορά να κινείται στα επίπεδα των 780 μονάδων. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 779,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,39%.

asiastockmarket

Εικόνα σταθεροποίησης την Δευτέρα 22 Απριλίου στις αγορές μετοχών της Ασίας. Οι συνεδριάσεις χαρακτηρίστηκαν από εξαιρετικά χαμηλό όγκο συναλλαγών σε μία ημέρα κατά την οποία οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές μένουν κλειστές, καθώς είναι Δευτέρα του Πάσχα για τους Καθολικούς.

fffflevis_2

H Levi Strauss θα έχει αξία ύψους 6,5 δισ. δολαρίων, όταν επιστρέψει στο χρηματιστήριο ύστερα από 34 έτη απουσίας. Η εταιρεία των δημοφιλών ντένιμ εξασφάλισε αποτίμηση στα 17 δολάρια ανά μετοχή, έναντι αρχικού στόχου για 14 έως 16 δολάρια.

Stock-Asia

Άλμα σημείωναν την Δευτέρα 4 Μαρτίου οι χρηματιστηριακοί δείκτες στην ηπειρωτική Κίνα στην έναρξη της εβδομάδας, μετά τις αναφορές ότι το Πεκίνο είναι έτοιμο να μειώσει τους δασμούς σε εισαγόμενα αμερικανικά προϊόντα προκειμένου να «κλειδώσει» την εμπορική συμφωνία του με την Ουάσινγκτον.

ShanghaiSE

Με μικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή καθώς οι εμπορικές συνομιλίες ολοκληρώθηκαν στην Ουάσινγκτον χωρίς συμφωνία αλλά με την προοπτική μιας δεύτερης συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπίνγκ.

wall_st

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street εν μέσω ενός νέου μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων και ενώ οι επενδυτές επέλεξαν να υιοθετήσουν στάση αναμονής ενόψει των ανακοινώσεων νομισματικής πολιτικής της Federal Reserve την Τετάρτη.

wallstreet_2

Με κέρδη έκλεισαν όλοι οι βασικοί δείκτες της Wall Street, εν μέσω αισιοδοξίας για πιθανή άρση ή ελάφρυνση των δασμών στα κινεζικά εισαγόμενα προϊόντα, ως αποτέλεσμα προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ - Κίνας για τις διμερείς εμπορικές σχέσεις.

europemarket

Με αρνητικό πρόσημο κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου καθώς υποχωρεί η αισιοδοξία για τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας που έδωσε ώθηση τις προηγούμενες ημέρες στα διεθνή χρηματιστήρια.

china_usa__2

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου εν μέσω αισιοδοξίας ότι οι τελευταίες εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας θα οδηγήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη μετά και την παράταση κατά μια ημέρα των συζητήσεων μεταξύ τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία