Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Χρηματιστήριο

asian_markets

Σε ανοδικό έδαφος κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Πέμπτη αντλώντας ώθηση από τα ενθαρρυντικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα στην Κίνα για το εμπόριο και ενώ οι επενδυτές συνεχίζουν να παρακολουθούν τις διακυμάνσεις του γουάν.

asiastockmarket

Εικόνα σταθεροποίησης την Δευτέρα 22 Απριλίου στις αγορές μετοχών της Ασίας. Οι συνεδριάσεις χαρακτηρίστηκαν από εξαιρετικά χαμηλό όγκο συναλλαγών σε μία ημέρα κατά την οποία οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές μένουν κλειστές, καθώς είναι Δευτέρα του Πάσχα για τους Καθολικούς.

fffflevis_2

H Levi Strauss θα έχει αξία ύψους 6,5 δισ. δολαρίων, όταν επιστρέψει στο χρηματιστήριο ύστερα από 34 έτη απουσίας. Η εταιρεία των δημοφιλών ντένιμ εξασφάλισε αποτίμηση στα 17 δολάρια ανά μετοχή, έναντι αρχικού στόχου για 14 έως 16 δολάρια.

Stock-Asia

Άλμα σημείωναν την Δευτέρα 4 Μαρτίου οι χρηματιστηριακοί δείκτες στην ηπειρωτική Κίνα στην έναρξη της εβδομάδας, μετά τις αναφορές ότι το Πεκίνο είναι έτοιμο να μειώσει τους δασμούς σε εισαγόμενα αμερικανικά προϊόντα προκειμένου να «κλειδώσει» την εμπορική συμφωνία του με την Ουάσινγκτον.

ShanghaiSE

Με μικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή καθώς οι εμπορικές συνομιλίες ολοκληρώθηκαν στην Ουάσινγκτον χωρίς συμφωνία αλλά με την προοπτική μιας δεύτερης συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπίνγκ.

wall_st

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street εν μέσω ενός νέου μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων και ενώ οι επενδυτές επέλεξαν να υιοθετήσουν στάση αναμονής ενόψει των ανακοινώσεων νομισματικής πολιτικής της Federal Reserve την Τετάρτη.

wallstreet_2

Με κέρδη έκλεισαν όλοι οι βασικοί δείκτες της Wall Street, εν μέσω αισιοδοξίας για πιθανή άρση ή ελάφρυνση των δασμών στα κινεζικά εισαγόμενα προϊόντα, ως αποτέλεσμα προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ - Κίνας για τις διμερείς εμπορικές σχέσεις.

europemarket

Με αρνητικό πρόσημο κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου καθώς υποχωρεί η αισιοδοξία για τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας που έδωσε ώθηση τις προηγούμενες ημέρες στα διεθνή χρηματιστήρια.

china_usa__2

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου εν μέσω αισιοδοξίας ότι οι τελευταίες εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας θα οδηγήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη μετά και την παράταση κατά μια ημέρα των συζητήσεων μεταξύ τους.

Wall-Street

Περισσότερο από μισό τρισεκατομμύριο δολάρια, που διατηρούσαν προηγουμένως σε λογαριασμούς στο εξωτερικό, επαναπατρίστηκε από αμερικανικές εταιρείες το 2018, ωστόσο τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι ο ρυθμός ελαττώνεται, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει νέα υποχώρηση των μετοχών στη Wall Street.

english-pound

Μπορεί η πρόταση μομφής κατά της Μέι να προκαλεί νευρικότητα στην αγορά μετοχών και να οδηγεί στα ύψη τα cds, αλλά οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης πυροδοτούν κλίμα ευφορίας στην αγορά συναλλάγματος, δίνοντας ώθηση στη στερλίνα.

meng

Μεγάλες απώλειες σημειώνουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Πέμπτη, με τον κλάδο της τεχνολογίας στο επίκεντρο των πιέσεων μετά τη σύλληψη ενός υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei που θα μπορούσε να εκτροχιάσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις εμπορικές συνομιλίες Κίνας – ΗΠΑ.

g20_2

Με θετικό πρόσημο κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου καθώς οι επενδυτές περιμένουν την κρίσιμη σύνοδο της Ομάδας των Είκοσι (G-20) στο τέλος της εβδομάδας με την ελπίδα να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Κίνας για το εμπόριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία