Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Χρηματιστήριο

ShanghaiSE

Με μικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή καθώς οι εμπορικές συνομιλίες ολοκληρώθηκαν στην Ουάσινγκτον χωρίς συμφωνία αλλά με την προοπτική μιας δεύτερης συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπίνγκ.

meng

Μεγάλες απώλειες σημειώνουν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Πέμπτη, με τον κλάδο της τεχνολογίας στο επίκεντρο των πιέσεων μετά τη σύλληψη ενός υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei που θα μπορούσε να εκτροχιάσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις εμπορικές συνομιλίες Κίνας – ΗΠΑ.

g20_2

Με θετικό πρόσημο κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου καθώς οι επενδυτές περιμένουν την κρίσιμη σύνοδο της Ομάδας των Είκοσι (G-20) στο τέλος της εβδομάδας με την ελπίδα να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Κίνας για το εμπόριο.

xrimatistir

Με το δεξί μπήκε η νέα εβδομάδα για την ελληνική αγορά μετοχών και ομολόγων. Τα βλέμματα των επενδυτών είναι σταθερά στραμμένα σε δύο μέτωπα: α) στις τράπεζες και τις προσπάθειες για τη μείωση των κόκκινων δανείων και β) στην αντιπαράθεση της Ρώμης με τις Βρυξέλλες, η οποία επηρεάζει συνολικά τη νομισματική ένωση και δη τους πιο αδύναμους κρίκους της.

xrimatistiria708

Απώλειες καταγράφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στις συναλλαγές της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου στον απόηχο των οικονομικών προβλέψεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εν μέσω ενός νέου μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων.

milan_2

Μικτά πρόσημα και ήπιες μεταβολές καταγράφουν οι ευρωπαϊκοί δείκτες την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, με τους επενδυτές να επεξεργάζονται την σειρά εταιρικών αποτελεσμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ παράλληλα στρέφουν το βλέμμα τους στις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων και το ⅓ της Γερουσίας των ΗΠΑ, οι οποίες θα επηρεάσουν σημαντικά τις εξελίξεις στη χώρα.

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία