Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πληρωμές

Εντός ημερών έξτρα πίστωση 4 εκατ. για Νιτρικά

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιστωθεί ένα ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο μιας συμπληρωματικής πληρωμής όσον αφορά το πρόγραμμα της Νιτρορύπανσης.

trito_thema_nitrika

2660
1

Το ποσό αυτό θα αφορά όσους πρόλαβαν και κατέθεσαν τα απαραίτητα παραστατικά χρήσης νερού, μετά την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο και είχαν μείνει εκτός της πληρωμής που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για την πληρωμή ανοίγει η σχετική απόφαση με την οποία «εγκρίνεται η μεταφορά των ποσών για τα έργα άνευ Υπολόγων του παρακάτω πίνακα με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ), σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 135941/28-12-2015 (ΦΕΚ 2882/Β/30-12-2015) ΚΥΑ υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».


Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

07-02-2020 17:50Αντώνης Παλαιολόγος

Επανειλημμένα έχω αναφερθεί στο γεγονός εξεύρεσης πίστωσης και για το Μέτρο 4.1.1 - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων, που αφορά τους εν δυνάμει δικαιούχους ( έχουν δηλ. την απαιτούμενη βαθμολογία ) που βρίσκονται σε αναμονή καιρό τώρα. Τι λέει η Διαχειριστική Αρχή του ΠΑΑ 2014-2020; Η ανάπτυξη που διατυμπανίζεται δεν προέρχεται από την εξεύρεση πιστώσεων για την κάλυψη δικαιούχων για την αγορά γεωργικών ελκυστήρων ( Σχέδια Βελτίωσης ), ούτε από τις δράσεις " κονφούζιο", νιτρικά, βιολογικά κ.ά. αλλά πρωτίστως από την προστιθέμενη αξία των γεωργικών μας προϊόντων μέσω της μεταποίησης. Θα ακούσει κανείς ! ή μήπως ο σχολιασμός μου δεν είναι παρά ¨Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία