BACK TO
TOP
Πολιτισμός

Mετά από τέσσερα χρόνια ανοίγει το Empire State Building

Το Empire State Building, ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Νέας Υόρκης και τοπόσημο ανεκτίμητης αξίας για την πόλη, αναβαθμίστηκε με μια ανακαίνιση 165 εκατομμυρίων δολαρίων και απέκτησε νέο παρατηρητήριο στον 80ο όροφο.

brs_0330

5
0

Εκατομμύρια τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο στον πιο διάσημο ουρανοξύστη για να θαυμάσουν την πόλη από ψηλά. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε σε τέσσερα χρόνια, ενώ δημιουργήθηκε ένα παρατηρητήριο με πέντε μεγάλα παράθυρα και αναδείχθηκαν τα  Art Deco στοιχεία που υπήρχαν από την εποχή της κατασκευής του. Οι βεράντες του στον 102ο όροφο εξακολουθούν να είναι ένας πόλος έλξης ενώ πρόσφατα εγκαινιάστηκε και ένα μίνι μουσείο στο εσωτερικό του.

Από τον ανακαινισμένο 80ο  όροφο, χρησιμοποιώντας τα κιάλια, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν πανοραμικές απόψεις της Νέας Υόρκης και διαφορετικές τοποθεσίες, όπως το Coney Island, το Άγαλμα της Ελευθερίας και η Times Square. Η εμπειρία αυτή είναι ένα εκπαιδευτικό και συναρπαστικό ταξίδι που συνδέει συναισθηματικά τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο με το πιο διάσημο κτίριο του κόσμου.

 

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία