BACK TO
TOP
Πολιτισμός

Εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

To μεσημέρι του Σαββάτου το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’. Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ , οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο της οργάνωσης.

PAN_137

6
0

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Συγχρόνως τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, συνεχίζουν και φέτος τις φιλανθρωπικές ενέργειες. Από 1/12/2019 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή / και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία