Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Κοινωνία

Οι Μύλοι Λούλη κοντά στους συνανθρώπους της με διάθεση 90 τόνων άλευρων το 2021

Οι Μύλοι Λούλη με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της συνέχισε αδιάκοπα και το 2021 να προσφέρει, παρόλο που ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας Covid-19. Συγκεκριμένα, στήριξε περισσότερους από 180 φορείς διαθέτοντας πάνω από 90 τόνους αλεύρων για τη σίτιση ανθρώπων σε ανάγκη, δίνοντας έμφαση στις διατροφικές ανάγκες παιδιών.

ΟΛΓΑ_ΜΑΝΟΥ

77
0

Επίσης υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη της σπατάλης των τροφίμων και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από την σκοπιά των σημαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχειρίστηκε και διάθεσε με υπευθυνότατα 22 τόνους προϊόντα της εταιρείας με μικρότερη διάρκεια ζωής, προλαβαίνοντας με επιτυχία την απόρριψη τους, με οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας.

Η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Μύλοι Λούλη δήλωσε: «Για ακόμα μια χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν αλεύρι, το βασικό αγαθό διατροφής. Με όραμα μας την δημιουργία αξίας στην ανθρώπινη διατροφή συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε σε πρωτοβουλίες που προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, στοχεύοντας στην συνεχή αναβάθμιση των σχέσεων της με αυτές, μέσω δημιουργικού διαλόγου, ώστε να αξιοποιούνται οι συνεργασίες, που οδηγούν σε πολύ περισσότερο ορατά αποτελέσματα από την απλή κάλυψη κοινωνικών αναγκών».Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία