Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Κοινωνία

Προσφορά 60.000 ευρώ στο «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» από την Lidl Hellas

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και για αυτό, η στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων αποτελεί γι’ αυτήν προτεραιότητα.

Η_Lidl_Ελλας_χαριζει_αγαπη

42
0

Από τις 14 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 27 Απριλίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Πασχαλινό Τσουρέκι» αξίας 1,99€, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,50€ στον Οργανισμό «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής». Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 60.000€, το οποίο θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου του Οργανισμού, για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δικτύου από το 2019, δωρίζοντας χρήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών της ΜΚΟ Φάρος του Κόσμου και προϊόντα για τους συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας, ενώ το 2020 προσέφερε 50.000€ για την επέκταση της δράσης του Δικτύου, που αφορά στη στήριξη ιδρυμάτων, φορέων και συσσιτίων, στον Νομό Αττικής.

Ακόμη, από το 2020 υλοποιείται η Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης με την εταιρεία, το Δίκτυο και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), όπου η πρώτη προβαίνει σε δωρεά τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά, συνολικής αξίας 100.000€ τον χρόνο, τα οποία παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α.. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η  κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία