BACK TO
TOP
Κοινωνία

Προσφορά ενός τόνου προϊόντων θρέψης από την ΕΒΥΠ για την ανασυγκρότηση ελαιώνων της Β. Εύβοιας

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, Ελληνική Βιομηχανία παραγωγής βιοδιεγερτών και υδρολυμένων πρωτεϊνών καινοτόμος με την παραγωγή του ΑΜΙΝΟ 16, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στην αποκατάσταση και ανασυγκρότηση των ελαιώνων του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΟΒΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ οι οποίοι επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021, προσέφερε ένα τόνο του καινοτόμου, πατενταρισμένου προϊόντος της ΑΜΙΝΟ 16® για αυτόν τον σκοπό.

Olive_trees

97
0
Το ΑΜΙΝΟ 16®, είναι βιοδιεγέρτης αμινοξέων, το οποίο παράγεται αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες, πλούσιες σε πρωτεΐνες, κατάλληλο για χρήση τόσο στη συμβατική όσο και στη βιολογική γεωργία. Παρασκευάζεται με τεχνολογία αιχμής και έχει κατοχυρωθεί με Ευρωπαϊκή Πατέντα στις 02/10/2013.

Η χρήση του ΑΜΙΝΟ 16® θα συμβάλλει σημαντικά στην αναζωογόνηση των ελαιώνων. Οι κρυφοί οφθαλμοί των καμένων δέντρων, όπου υπάρχουν, θα βοηθηθούν να βλαστήσουν. Τα μη ολοσχερώς καμένα δέντρα θα βοηθηθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να αναβλαστήσουν με σκοπό την ερχόμενη χρονιά να ξεκινήσουν να δίνουν καρπούς. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε στα μαστιχόδεντρα της Χίου όταν μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 2012 το ΑΜΙΝΟ 16® ψεκάστηκε σε όλη την καμένη περιοχή
Η ΕΒΥΠ πιστή στις αρχές της, συνεχίζει την υποστήριξη και παροχή βοήθειας στους καλλιεργητές που πλήττονται, στέκεται δίπλα τους και τους στηρίζει.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία