Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Κοινωνία

Μεγάλα τοστάκια με Gouda NOYNOY, για μεγάλα έργα σε σχολεία της Β. Εύβοιας

Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, υλοποιεί μεγάλα έργα προσφοράς σε πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

μεΓΑΛΑ_Εργα_1200x627

55
0

Τo NOYNOY Gouda και τα «μεγάλα» τοστάκια εδώ και 15 χρόνια προσφέρουν στις οικογένειες με παιδιά, μεγάλα  τοστάκια, πλούσια σε γεύση και θρεπτικότητα, διότι μια φέτα Gouda ΝΟΥΝΟΥ (30 γρ) φτιάχνεται από 1,5 ποτήρι φρέσκο γάλα (300 ml).

Τώρα, κάνουν και μεγάλα έργα στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν σοβαρά το καλοκαίρι του 2021 από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Πιο συγκεκριμένα, τα  «μεγάλα» τοστάκια αναβαθμίζουν δημοτικά σχολεία στις πληγείσες περιοχές, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών ώστε να έχουν πρόσβαση σε ένα όμορφο και σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον που τόσο έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ξεκινά η εκτέλεση έργων εξωραϊσμού και ανάπλασης του προαυλίου και περιβάλλοντος χώρου επιλεγμένων δημοτικών σχολείων στους δήμους Ιστιαίας/Αιδηψού & Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, και πιο συγκεκριμένα των δημοτικών σχολείων  Βασιλικών, Κρυονερίτη, Αγίας Άννας, Κερασιάς και Λίμνης, ώστε να προσφέρουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες ένα περιβάλλον όμορφο, χαρούμενο και ασφαλές.

Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» και στην υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», συνεισφέρει με ουσιαστικές δράσεις αλληλεγγύης και έμπρακτης φροντίδας στην ανακούφιση όσων χρειάζονται στήριξη, βελτιώνοντας απτά και ουσιαστικά την καθημερινότητά τους.

Δείτε εδώ το video της καμπάνιας.

Μάθετε περισσότερα στο website Gouda ΝΟΥΝΟΥ - Μεγάλα Έργα (nounou.gr)

Γιατί τα μεγάλα έργα… φτιάχνονται με μεγάλα τοστάκια! Με Gouda NOYNOY!


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία