Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Κοινωνία

Σε αριστεύσαντες των Πανελλαδικών χρηματικά έπαθλα από την Ένωση Αγρινίου

Επιταγές 1.500 ευρώ σε καθ' έναν από τους 6 μαθητές που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές απέδωσε η Ένωση Αγρινίου, στο πλαίσιο του θεσμού που έχει εισάγει από το 2016 για την απονομή των υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας.

378243205_1621988438328921_8543010272327328424_n

24
0

Ταυτόχρονα, όμως, με αυτή την πρωτοβουλία, η Ένωση Αγρινίου θέλησε να δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο στους μαθητές, ώστε να επιλέγουν σχολές με αγροτικό προσανατολισμό αλλά και να στηρίξει οικογένειες από αγροτικές περιοχές του νομού.

H απονομή έγινε στο κεντρικό κτίριο (Διοίκησης) του Συνεταιρισμού, η αίθουσα συνεδριάσεων του οποίου πλημμύρισε από την αισιοδοξία και τα χαμόγελα των φοιτητών και των μελών των οικογενειών του. Τα χρηματικά έπαθλα των 1.500 ευρώ που έλαβε κάθε φοιτητής, σε επιταγή άμεσα εξαργυρώσιμη, έχουν περισσότερο το συμβολικό χαρακτήρα της επιβράβευσης της προσπάθειάς τους. Υποτροφία έλαβαν τρεις μαθητές που επέλεξαν Σχολές με αγροτικό προσανατολισμό και ακόμη τρεις που εισήχθησαν σε οποιαδήποτε Σχολή, με κριτήριο, όμως, να μην έχουν αποφοιτήσει από λύκειο των πόλεων  του Αγρινίου, του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου, καθώς επιδίωξη της Ένωσης Αγρινίου είναι να στηριχθούν μαθητές από αγροτικές περιοχές.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, ο γενικός διευθυντής κ. Νίκος Καζαντζής, διοικητικά στελέχη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν εκεί για να συγχαρούν τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Παρούσα και η κα. Ντίνα Κατσαρή, που επί σειρά ετών έχει με συνέπεια υπηρετήσει το χώρο της εκπαίδευσης και που από την αθλοθέτηση των βραβείων ανελλιπώς μετέχει στην εκδήλωση απονομής για να συγχαρεί τα παιδιά, ενώ ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κώστας Νάκος, ο οποίος βρίσκετε σε προσκυνηματικό ταξίδι, απέστειλε γραπτώς τις ευχές και τα συγχαρητήριά του.

Υπενθυμίζουμε η Ένωση Αγρινίου δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην επιλογή των μαθητών, η οποία και έγινε με απόλυτη διαφάνεια και με μοναδικό κριτήριο τα μόρια εισαγωγής, από την ίδια τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας και τα Λύκεια του νομού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία