BACK TO
TOP
Προγράμματα

Δεν πληρώνονται στην Απονιτροποίηση επίσπορες καλλιέργειες

Αγροτεμάχια με επίσπορη καλλιέργεια δεν αποτελούν αντικείμενο της αίτησης πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 10.1.4 Απονιτροποίηση ακόμα και αν βρίσκονται στην κύρια ποτιστική έκταση, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση.

nitroripansi_new

25
0

Αναλυτικά η τρίτη τροποποίηση του Μέτρου αναφέρει:

Άρθρο 4

Δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα

  1. Μετά το τελευταίο εδάφιο της περίπτωσης Α. «Αγρανάπαυση» της παραγράφου 4 «Ειδικές δεσμεύσεις» του άρθρου 22 «Δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» προστίθεται η ακόλουθη πρόταση: «Στη δέσμευση Α δεν επιτρέπονται οι επίσπορες καλλιέργειες. Αγροτεμάχια με επίσπορη καλλιέργεια δεν αποτελούν αντικείμενο της αίτησης πληρωμής».
  2. Μετά το τελευταίο εδάφιο της περίπτωσης Β. «Αμειψισπορά» της παραγράφου 4 «Ειδικές δεσμεύσεις» του άρθρου 22 «Δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» προστίθεται η ακόλουθη πρόταση: «Στη δέσμευση Β δεν επιτρέπονται οι επίσπορες καλλιέργειες ούτε στην κύρια ποτιστική καλλιέργεια, ούτε και στην ξηρική αμειψισπορά. Αγροτεμάχια με επίσπορη καλλιέργεια δεν αποτελούν αντικείμενο της αίτησης πληρωμής».
  3. Μετά το τελευταίο εδάφιο της περίπτωσης Δ. «Ζώνη ανάσχεσης σε αγροτεμάχια που εφάπτονται σε επιφανειακά ύδατα» της παραγράφου 4 «Ειδικές δεσμεύσεις» του άρθρου 22 «Δράση 10.1.2004 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» προστίθεται η ακόλουθη πρόταση: «Στη δέσμευση Δ δεν επιτρέπονται επίσπορες καλλιέργειες. Αγροτεμάχια με επίσπορη καλλιέργεια δεν αποτελούν αντικείμενο της αίτησης πληρωμής».

Δείτε αναλυτικά τη σχετική απόφαση, εδώ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις