Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Περιθώριο έξι μηνών για πρώτο αίτημα πληρωμής στα Σχέδια Βελτίωσης

Παράταση έξι μηνών στο 12µηνο που έχουν στη διάθεσή τους οι δικαιούχοι των Σχεδίων Βελτίωσης ώστε να ξεκινήσουν την υλοποίηση της επένδυσής τους, αποφάσισαν οι διαχειριστικές αρχές.

Sxedia-Veltiwsis_3_2_3

3164
5

Συγκεκριμένα, υπεγράφη από τον  Υφυπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννη Οικονόμου,  η «Έβδομη τροποποίηση του πλαισίου εφαρμογής των Δράσεων 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του ΠΑΑ 2014-2020».

Με τη συγκεκριμένη τροποποίηση δίνεται παράταση 6 μηνών για την υποβολή του πρώτου αιτήματος πληρωμής των σχεδίων βελτίωσης, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας (CoViD-19). Η συγκεκριμένη προθεσμία διαμορφώνεται σε 18 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης των δικαιούχων στο μέτρο. 

Σχόλια (5)
Προσθήκη σχολίου

09-04-2021 17:09Παύλος

Γιατί δεν περνάνε και τους επιλαχόντες και οποίος μπορεί να κάνει και να τελειώνουμε με τις παρατάσεις ; Έτσι κι αλλιώς και άλλα δυο χρόνια παράταση να δώσουν σε αυτόν που δεν μπορεί να προχωρήσει δεν θα αλλάξει κάτι Μήπως μπορείτε να ζητήσετε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα ή να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ;

Απάντηση

08-04-2021 12:53Δημήτρης

Και γιατί προκειρισουν νεα σχέδια βελτίωσης,αφου δεν έχουν ολοκληρωθεί τα προηγούμενα και υπάρχει και η εκκρεμότητα μετους επιλαχόντες.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία