Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Η λίστα δικαιούχων επιδότησης Μέτρου 3.1 για πιστοποίηση βιολογικών

Αναρτήθηκε ο προσωρινός Πίνακας Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου του Μέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας» , με όσους υποψήφιους το επιθυμούν, να μπορούν να κάνουν ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων έως τις 24 Αυγούστου.

DSC_0015_2031061622_3

2152
2

Η ένσταση υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης των υποψηφίων (υποενότητα «Ενστάσεις»).

Η ηλεκτρονική ένσταση υποβάλλεται βάσει τυποποιημένου υποδείγματος και συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωσή της (σε μορφή εγγράφου pdf ή άλλη αποδεκτή ηλεκτρονική μορφή). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, το έγγραφο της ένστασης όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται, υπογεγραμμένο από τον προσφεύγοντα, στην οικεία ΔΑΟΚ, το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη λήξη της περιόδου ηλεκτρονικής υποβολής των ενστάσεων στο ΠΣΚΕ δηλ. έως 31-8-2021.

Μαζί με το εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο έγγραφο της ένστασης ο προσφεύγων μπορεί να υποβάλει εγγράφως στην ΔΑΟΚ όσα δικαιολογητικά δεν έχουν επισυναφθεί ηλεκτρονικά κατά την υποβολή της ένστασης στο ΠΣΚΕ. Με την υποβολή ένστασης, ο προσφεύγων προσβάλει το σύνολο των στοιχείων της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (π.χ. επιλεξιμότητα, βαθμολογία, προϋπολογισμός, διάρκεια υλοποίησης της πράξης, κ.ά.). Η εμφάνιση βαθμολογίας και προϋπολογισμού στον πίνακα των μη παραδεκτών αιτήσεων αναγράφεται μόνο για το ενδεχόμενο υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής κατά του υπολογισμού τους και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί υποχρέωση καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης.
Ο πίνακας αποτελεσμάτων διαθέσιμος εδώ.

Ενστάσεις που υποβάλλονται εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών δεν εξετάζονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης στήριξής τους, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis/ όπου είχαν υποβάλει την αίτησή τους (επιλογή «Οι Υποβολές μου» > Εκτυπώσεις Αποφάσεων > σύνδεσμος «Εκτύπωση Δελτίου Αξιολόγησης»). 3 Η παρούσα συνοδεύεται από Παράρτημα 2 με τους κωδικούς ηλεκτρονικών αιτήσεων στήριξης που όμως δεν κατατέθηκαν εγγράφως στις αρμόδιες ΔΑΟΚ. Οι αιτήσεις αυτές σύμφωνα με το άρθρο 14, παρ. 5 της αριθ. ΥΑ 8187/11-12-2019 απορρίπτονται και δεν έχουν περιληφθεί στον προσωρινό Πίνακα Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

07-08-2021 16:58Εμμανουήλ Κωτσοπουλος

Πότε θα ανακοινωθεί πρόγραμμα για νέους και παλαιούς βιοκαλλιεργητες,πρέπει το νέο πρόγραμμα να είναι προσιτό σε νέους και παλαιούς και όχι να ελαχιστοι η κανένας όπως παλαιότερα.

Απάντηση

31-07-2021 08:32Κ.Βεργος

Γειά σας, πότε βγαίνει καινούριο πρόγραμμα για βιολογικα;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία