Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Στα 22,44 ευρώ η επιδότηση κυψέλης στις μελισσοκομικές Δράσεις

Το αργότερο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου είναι υποχρεωμένες οι ΔΑΟΚ να στείλουν τους φακέλους πληρωμής στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε μετά να ξεκινήσουν οι σχετικές πιστώσεις προς τους μελισσοκόμους που συμμετέχουν στα μελισσοκομικά προγράμματα

beehives

5506
2

 Πρόκειται για τα προγράμματα «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο.

Ολόκληρη η εγκύκλιος διαθέσιμη εδώ
Υπενθυμίζονται παρακάτω τα ποσά ενίσχυσης:

Ποσό ενίσχυσης δράσης 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων»

  1. Το συνολικό ύψος χρηματοδότησης την υλοποίηση της δράσης 3.1 καθορίζεται σε 2.800.000 ευρώ για την προμήθεια κυψελών αντικατάστασης και σε 1.200.000 ευρώ για την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων, για το μελισσοκομικό έτος 2021.
  2. Το ποσό ενίσχυσης για την προμήθεια κυψελών αντικατάστασης για το μελισσοκομικό έτος 2021 καθορίζεται σε 22,44 ευρώ ανά κυψέλη.

iii. Το ποσό ενίσχυσης για την προμήθεια μεμονωμένων κινητών βάσεων για το μελισσοκομικό έτος 2021 καθορίζεται σε 7,59 ευρώ ανά κυψέλη.

Ποσό ενίσχυσης δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

  1. Το συνολικό ύψος χρηματοδότησης για την υλοποίηση της δράσης 3.2 για το μελισσοκομικό έτος 2021 καθορίζεται σε 6.595.290 ευρώ.
  2. Το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενη κυψέλη για το μελισσοκομικό έτος 2021 καθορίζεται σε 6,65 ευρώ.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

04-09-2021 18:53SUSAN BENSON

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία