Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Διευκολύνσεις για β’ δόση του 14χίλιαρου νέα διορία για το σεμινάριο 90 ωρών

Σε τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τη διευκόλυνση της πληρωµής της β’ δόσης των δικαιούχων του Μέτρου 6.3 «Ενίσχυση Μικρών Εκµεταλλεύσεων» προχώρησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Στύλιος.

klik-pikermi-anaskafes-provara-voskos

Γιώργος Κοντονής

5225
6

Σύµφωνα µε τη σχετική απόφαση µεταξύ άλλων τροποποιούνται άρθρα περί δεσµεύσεων δικαιούχων αλλά και υποχρεώσεων για την τυπική απόδοση της εκµετάλλευσης κατά την ολοκλήρωση του επιχειρηµατικού σχεδίου. Αναλυτικά οι κυριότερες τροποποιήσεις έχουν ως εξής:

∆ιαγράφεται η διορία εντός 36 µηνών από την ηµεροµηνία έγκρισης για την απόκτηση βεβαίωσης-πιστοποιητικό παρακολούθησης ανάλογης κατεύθυνσης (σε συνάφεια µε το προσανατολισµό της γεωργικής εκµετάλλευσης) προγράµµατος διάρκειας τουλάχιστον 90 ωρών, από τον ΕΛΓΟ ∆ήµητρα.

Κατά την υλοποίηση του επιχειρηµατικού σχεδίου, η παραγωγική δυναµικότητα (εκφρασµένη ως τυπική απόδοση) της γεωργικής εκµετάλλευσης θα πρέπει να µην µειώνεται κάτω από τα 5.000 ευρώ.

∆ιαγράφεται η υποχρέωση του δικαιούχου να αποκτήσει Άδεια προέγκρισης εγκατάστασης για πτηνοκτηνοτροφικές εκµεταλλεύσεις, όπου απαιτείται, εντός δεκαοχτώ (18) µηνών από την ηµεροµηνία της απόφασης ένταξης.

Στην κατ’ έτος διασταύρωση των στοιχείων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης µε εκείνα που αφορούν την παραγωγική δυναµικότητα σε όρους τυπικής απόδοσης, πρέπει να εξακριβώνεται ότι κατά την υλοποίηση του επιχειρηµατικού σχεδίου, η τυπική απόδοση της εκµετάλλευσης διατηρείται ίση ή µεγαλύτερη των 5.000 ευρώ ενώ στην ολοκλήρωση, η τυπική απόδοση της εκµετάλλευσης αυξάνεται τουλάχιστον κατά ποσοστό ίσο µε 15%, σε σχέση µε την αρχική κατάσταση.

Σχόλια (6)
Προσθήκη σχολίου

08-05-2022 16:01Τόκας Αστέριος

Ποτέ θα πάρουμε τα λεφτά από το πρόγραμμα αφτο τά υπόλοιπα

Απάντηση

25-02-2022 18:24Jurgen Stefan

Είμαι ιδιώτης δανειστής και επενδυτής, Χρειάζεστε ένα νόμιμο, έντιμο, αξιόπιστο και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% εγγυημένη εξυπηρέτηση, προσφέρω σε εταιρείες και μεμονωμένα δάνεια, επιπλέον χρηματοδοτούμε και κάθε είδους έργα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com ή Whatsapp +919654763221

Απάντηση

20-01-2022 14:16Ροδουλα

Πότε αναμένετε η πληρωμή της β δόσης για αυτό το πρόγραμμα?

Απάντηση

18-01-2022 10:31Αγροτης

Καλημερα σας.τωρα τι πρεπει να κανουμε για τη Β δοση δηλαδη?ο μελετητης που μου ειχε κανει το προγραμμα δεν ασχολειται αλλο.αν γνωριζει καποιος παρακαλω

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία