BACK TO
TOP
Προγράμματα

Αλλαγές δεσμεύσεων δικαιούχων και τρόπων καταπολέμησης στο Κομφούζιο

Τροποποιούνται οι δεσμεύσεις των δικαιούχων καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης των μικρολεπιδοπτέρων σύμφωνα με νέα απόφαση του υφυπουργού Γιώργου Στύλιου που αλλάζει την ΚΥΑ για την «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (Κομφούζιο)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του ΠΑΑ 2014-2020» .

1CC263B9D5757F294C07FDF0B141B257_2

435
1

Η νέα τροποποιητική απόφαση και προβλέπει πως οι δεσμεύσεις των δικαιούχων θα είναι πενταετούς διάρκειας, με δυνατότητα ετήσιας παράτασης κατόπιν έκδοσης σχετικής πρόσκλησης και υποβολής αιτήματος παράτασης, εκ μέρους των δικαιούχων, με την παράταση να εκκινεί από την ημερομηνία που ορίζεται στην αρχική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παράλληλα για την αντιμετώπιση των μικρολεπιδοπτέρων-στόχων της δράσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν:

  • μικτή χρήση φερομονών και, εφόσον απαιτείται, χημικών εντομοκτόνων τα δύο (2) πρώτα έτη εφαρμογής για τις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς και της δαμασκηνιάς και, αντίστοιχα, τα τρία (3) πρώτα έτη εφαρμογής για τις καλλιέργειες της μηλιάς, της αχλαδιάς, της κυδωνιάς και του αμπελιού και
  • αποκλειστική χρήση φερομονών τα τρία (3) τελευταία έτη εφαρμογής για τις καλλιέργειες της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς και της δαμασκηνιάς και, αντίστοιχα, τα δύο (2) τελευταία έτη εφαρμογής για τις καλλιέργειες της μηλιάς, της αχλαδιάς, της κυδωνιάς και του αμπελιού καθώς και στην περίπτωση ετήσιας παράτασης των δεσμεύσεων, ανεξαρτήτως καλλιέργειας».

Στην περίπτωση ετήσιας παράτασης των δεσμεύσεων, ως ύψος ενίσχυσης εκάστης καλλιεργητικής ομάδας ορίζεται το αντίστοιχο ύψος ενίσχυσης του 5ου έτους εφαρμογής.

Αναλυτικά η τροποποιητική απόφαση διαθέσιμη εδώ

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-05-2022 07:47DAVINA CLAIRE

Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance. Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με τη Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες. Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις