Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Μόνο σε δύο περιφέρειες παράταση για αίτημα πληρωμής Σχεδίων

Παράταση έως τις 15 Δεκεμβρίου για την υποβολή αιτημάτων πληρωμής με τα οποία επιτυγχάνεται υλοποίηση του 20% του εγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου, έλαβαν οι δικαιούχοι Σχεδίων Βελτίωσης στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

trakter_9

1270
0

Στη σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για τις υπόλοιπες Περιφέρειες, για τις οποίες η σχετική διορία λήγει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως από τα συνολικά 600 εκατ. ευρώ της προκήρυξης, αναμένεται η τελική δημόσια δαπάνη να αγγίξει τα 380 εκατ. ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση των διαχειριστικών αρχών, με το 87% των επενδύσεων να υλοποιείται (εν μέρη ή ολόκληρο). Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ αναφέρει:

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι, για το Υπομέτρο 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) του ΠΑΑ 2014-2020, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων χορηγείται παράταση 15 ημέρων για την υποβολή αιτημάτων πληρωμής με τα οποία επιτυγχάνεται υλοποίηση του 20% του εγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου.

Η νέα προθεσμία υποβολής είναι η 15η Δεκεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτές τις δύο Περιφέρειες οι αρχικές αποφάσεις ένταξης των επενδυτικών σχεδίων στο Υπομέτρο 4.1 εκδόθηκαν στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 σε αντιδιαστολή με όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Χώρας των οποίων οι αποφάσεις ένταξης υπεγράφησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του ίδιου έτους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία