Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Υπογραφή αποφάσεων κατανομής αρμοδιοτήτων για τα προγράμματα Βιολογικών, Μεταποίησης και την εξισωτική νέας ΚΑΠ

Με την υπογραφή σχετικών αποφάσεων προχωρά ο ορισμός των αρμόδιων διευθύνσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που θα κληθούν να υλοποιήσουν το στρατηγικό σχέδιο της τρέχουσας νέας ΚΑΠ στο πεδίο των προγραμμάτων Βιολογικών, της Μεταποίησης και της εξισωτικής αποζημίωσης.

1505728415_0_ypaat

966
1

Η Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, αναλαμβάνει την έκδοση του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης της παρέμβασης με τίτλο: «ΠΕ-70.2.1: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους», ενώ η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων αναλαμβάνει αντίστοιχες αρμοδιότητες για τις παρεμβάσεις: «ΠΕ-71: Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» και «Π3-73-2.3: Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»

Σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει:

«Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ 

ΥφΑΑΤ Γ. Στύλιος: «κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων»

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος προχώρησε στον ορισμό των Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ). Συγκεκριμένα με αποφάσεις που υπογράφει ο κ. Στύλιος: 

  • η Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας,αναλαμβάνει την έκδοση του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης της παρέμβασης με τίτλο: «ΠΕ-70.2.1: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους»
  • η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτωναναλαμβάνει αντίστοιχες αρμοδιότητες για τις παρεμβάσεις: «ΠΕ-71: Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» και «Π3-73-2.3: Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»

Με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις ο κ. Στύλιος δήλωσε πως: «ο ορισμός των διευθύνσεων που θα καταρτίσουν το πλαίσιο εφαρμογής του Πυλώνα ΙΙ, κάνει πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων στήριξης και επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Διασφαλίζουμε την ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ.  Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς». 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

28-03-2023 09:26papousadiavastos

Θέλετε να βολέψετε και άλλα παιδάκια λόγω των εκλογών....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία