BACK TO
TOP
Επενδύσεις

Ανάπτυξη στα Βαλκάνια της Louis Dreyfus φέρνει κονδύλι της ΕΤΑΑ

Το ποσό των 100 εκατ. δολαρίων για ανάπτυξη εγκαταστάσεων στην ευρύτερη γειτονιά της Ελλάδας επενδύει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης στην εταιρεία εμπορίου σιτηρών Louis Dreyfus, στοχεύοντας στην καλύτερη πρόσβαση στις αγορές για μικρούς και μεσαίους αγρότες οχτώ χωρών.

ebrdbank

11
1

Ειδικότερα, οι αγρότες σε οκτώ χώρες θα έχουν καλύτερη πρόσβαση στις αγορές και στα προγράμματα ανταλλαγής γνώσεων (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των κινδύνων που προκύπτουν από την αλλαγή του κλίματος), στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρείας Louis Dreyfus (LDC), με την υποστήριξη της ΕΤΑΑ.

Η ΕΤΑΑ παρέχει χρηματοδοτική διευκόλυνση 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην LDC, κορυφαία έμπορο και μεταποιητή γεωργικών προϊόντων και εταίρο της ΕΤΑΑ από το 2000, για τη διευκόλυνση της περιφερειακής επέκτασης της εταιρείας στη Βουλγαρία, την Αίγυπτο, το Καζακστάν, την Πολωνία, τη Ρουμανία, το Τατζικιστάν, Τουρκία και Ουκρανία.

Η επέκταση θα προσφέρει πρόσβαση σε αλυσίδες εφοδιασμού των ΛΑΧ σε πολλούς μικρούς και μεσαίους καλλιεργητές σιτηρών και βαμβακιού, οι οποίοι είναι σημαντικοί για την ανάπτυξη και την προγραμματική τους δραστηριότητα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τις ΛΑΧ, οι μικρές εκμεταλλεύσεις θα λάβουν επίσης εκπαίδευση σχετικά με τις σύγχρονες αγρονομικές πρακτικές, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τις διασυνοριακές εμπορικές ροές και την επέκταση της αγοράς γεωργικών βασικών προϊόντων.

Η επένδυση θα προωθήσει επίσης την υιοθέτηση από τις ΛΑΧ μιας ενισχυμένης προσέγγισης εταιρικής διακυβέρνησης για το κλίμα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Task Force για τις Δημοσιονομικές Δημοσιονομικές Ανακοινώσεις (TCFD), οι οποίες υποστηρίζουν την εθελοντική γνωστοποίηση στους ενδιαφερόμενους οικονομικού κινδύνου που σχετίζεται με το κλίμα. Αυτό θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων εργαλείων για τη διαχείριση του κινδύνου που συνδέεται με το κλίμα και τον κατασταλτικό έλεγχο των κλιματολογικών σεναρίων των συγκομιδών σιτηρών στην Ουκρανία και της συγκομιδής βαμβακιού στην Τουρκία.

Ιδρύθηκε το 1851 και η LDC βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωργικής βιομηχανίας, με ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, από την προέλευση έως τη διανομή. Η εταιρεία προμηθεύει, αποθηκεύει, μεταμορφώνει, μεταφέρει και διανέμει γεωργικά και διατροφικά προϊόντα παγκοσμίως.

Μέχρι σήμερα, η ΕΤΑΑ έχει επενδύσει 12,27 δισ. Ευρώ στον τομέα της αγροτικής βιομηχανίας μέσω 729 έργων. Μόνο το 2019, η Τράπεζα επένδυσε 756,4 εκατ. Ευρώ σε 58 αγροτοβιομηχανικά έργα.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

01-02-2020 06:33Maira

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΗΝ DAVID SMART ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα και Ο ΘΕΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ SMART ΔΑΝΕΙΩΝ. , Το όνομά μου είναι Margarida maria Είμαι από την πόλη Abrantes στην Πορτογαλία Είμαι παντρεμένος, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείου για το τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσει ένα σπίτι όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα η ελπίδα μου χαθεί, έχω μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχουν τίποτα να κάνει με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστεί κάποια χρήματα από ένα φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους Email: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και μου η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω, είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη, παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου για να πάει για (davidsmartloancompany1@gmail.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου.Παρακαλώ επικοινωνήστε David έξυπνα δάνεια ΕΤΑΙΡΕΙΑ σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός να ευλογεί τον Δαβίδ έξυπνο δάνειο για την πραγματική προσφορά δανείου τους.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με το David smart Loan για το δάνειό σας επειδή πήρα το δικό μου δανείου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος...!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία