BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Άλλοι φυλάνε πρόβατα και άλλοι τις καρέκλες

O πρωθυπουργός λέει έχει πάρει «χαρτί και µολύβι» αξιολογώντας το έργο κάθε υπουργείου.

trupia_barka1_11

15
0

Στη Βάθη πάντως αυτοαξιολογήθηκαν από την προπερασµένη εβδοµάδα και οι επιδόσεις, κατά τους ίδιους τους αξιολογούµενους, ήταν πολύ πάνω από τη βάση. Αφού σου λέει, εµείς έχουµε ήδη το πρώτο εξάµηνο πετύχει το 70% των κυβερνητικών δεσµεύσεων στον αγροτικό τοµέα... Το πρόγραµµα αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου ονοµάζεται «ΜΑΖΙ», ωστόσο µένει να αποδειχθεί αν κάποιοι θα αποσχιστούν. Ο Μαυρουδής, πάντως τελευταία το ‘χει πάρει πολύ «ζεστά» και τρέχει παντού για να πείσει για το έργο που έρχεται, µε τους µπλοκατζήδες να ακούν την... ανάσα του! 
        
Πάντως θετικά... αξιολογεί ο Σταύρος (πρώην υπουργός της πλατείας) τη διαφαινόµενη συµφωνία για τη ∆ιεπαγγελµατική Φέτας, εντούτοις για να µην το... δώσει 100% στον Μαυρουδή επισηµαίνει ότι αυτή βρίσκεται δυο βήµατα πίσω από τη σύγκλιση που είχε επιτευχθεί τον Απρίλιο του 2019, επί των ηµερών του. Κατά τον ίδιο, η αλλαγή µάλιστα στους εσωτερικούς συσχετισµούς φαίνεται να αδυνατίζει τις θέσεις και την εκπροσώπηση των κτηνοτρόφων, ενώ δεν εξασφαλίζεται επαρκώς η συµµετοχή των συνεταιρισµών. Και να’ ταν µόνο αυτά...            
 
Σε αναµµένα κάρβουνα και για τη νέα κυοφορούµενη λίστα των δασµών Τραµπ που ετοιµάζει το υπουργείο Εµπορίου των ΗΠΑ, οι Έλληνες κονσερβάδες καθώς αν αποφασιστεί αύξηση πέραν του 25% που είναι σήµερα, τότε τα πράγµατα από σκούρα γίνονται εντελώς µαύρα για τον κλάδο. Πάντως ο Αποστόλου (όχι ο Βαγγέλης) δηλώνει αισιόδοξος για τις κινήσεις που κάνουν στο ΥΠΕΞ, οι οποίοι λένε έχουν πέσει... καταπάνω και έχουν προχωρηµένες επαφές µε τους Αµερικανούς.       

Καλά που υπάρχει και το ∆ηµόσιο και αυξάνει... τις δαπάνες και κινείται λίγο χρήµα στην αγορά. Αν δει κανείς 12χίλιαρα και όχι µόνο για έξοδα του τύπου «κάλυψη δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας» ή για PR άνευ λόγου, θα καταλάβει.   
     
Κατά τα λοιπά, ουδέν νεότερο για το αν τελικά θα δροµολογηθεί η προεκλογική εξαγγελία για το αγροτικό πετρέλαιο, που καλλιεργήθηκε και µετεκλογικά, ενώ τώρα παπαγαλίζεται µε το κυοφορούµενο ασφαλιστικό και η ρύθµιση για οριστική διακοπή του πέναλτι µείωσης σύνταξης για ενεργούς αγρότες που συνταξιοδοτούνται.   o Γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία