BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Πάρτε τα όλα πάρτε τα βάλτε φωτιά και κάφτε τα

«Για ακόµη µια φορά ο περίφηµος και αναντικατάστατος συνεργάτης του ΟΠΕΚΕΠΕ (Τεχνικό Σύµβουλο τον ονοµάζουν), µας υπενθυµίζει την απαραίτητη παρουσία του για τον Οργανισµό», λένε οι εργαζόµενοι στη ∆οµοκού, κάνοντας λόγο για επιβολή ενός άτυπου κληρονοµικού δικαιώµατος...πάνω σε ένα δηµόσιο φορέα

trupia_barka1_11

41
0

«Περιµένουµε από τον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και τον νέο υπουργό ΥΠΑΑΤ να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε ο Οργανισµός αυτόνοµα και σε συνεργασία µε άλλες ∆ηµόσιες Υπηρεσίες, να φέρει σε πέρας την αποστολή του, χωρίς να παρατηρούνται φαινόµενα όπως της τελευταίας πληρωµής των ενισχύσεων που έγιναν µε ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας , αλλά και των καταγγελιών που εκκρεµούν στη ∆ικαιοσύνη και µας εκθέτουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στους Έλληνες πολίτες», λένε και ο νοών, νοείτο.

 

Κάποιοι άλλοι, πάντως για το lockdown στο σύστηµα της ∆οµοκού, λένε ότι µόνο ο Θεοφάνης δεν φταίει, για το ότι «ο γνωστός άγνωστος προσπαθεί να διαχειριστεί τα εχέγγυα του µονοπωλίου που διατηρούσε τις τελευταίες δεκαετίες στον οργανισµό κι από την άλλη κάποια δικά του παιδιά, πρώην δεξιά του χέρια, που διεκδικούν την ίδια θέση στην πίτα που λέγετε ΟΣ∆Ε.».... «Ας µην πιάσω τους αιγοπροβατοτρόφους και τους ελαιοκαλλιεργητές, δύο κατηγορίες, που αφορούν και τη δική σας πατρίδα και αποκλείστηκε πάνω από το 50%», από τις ενισχύσεις για την πανδηµία λέει ο Βαγγέλης, εκ των πρώην υπουργών της πλατείας, στον νυν, χτυπώντας καµπανάκια για µηδαµινή προετοιµασία στα της ΚΑΠ.

 

«Ο αγροτικός κόσµος δεν έχει ιδέα τι του ξηµερώνει και πως θα πρέπει να προετοιµαστεί», τονίζει. «Σας θέλουµε δίπλα µας µε προτάσεις προς όφελος των αγροτών και όχι απέναντί µας µε στείρα κριτική του χθες», ανταπαντά ο Σπήλιος. Τουτέστιν, τι ωραία τι καλά σκίζει η βάρκα τα νερά... Σιγά σιγά, ένας µετά τον άλλο οι παραγωγικοί φορείς αποκαλύπτουν τις φρούδες υποσχέσεις που άφησε ο πρώην υπουργός της πλατείας για µέτρα στήριξης ελέω πανδηµίας. Μετά τους κτηνοτρόφους και οι παραγωγοί θερµοκηπιακών κηπευτικών της Κρήτης που πήραν κάτι τις µπας και τρέξει η... υποσχετική για µελιτζάνα, ντοµατίνια, πιπεριές και κολοκύθια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία