Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδική έκδοση του Irum Tagro U100 αφιερωμένη σε ποδοσφαιρικό όμιλο

Ντυμένο στα μαύρα και παρκαρισμένο στο ποδοσφαιρικό χλοοτάπητα, το Tagro U100 της ρουμάνικης Irum ξεχωρίζει αλλά...σπανίζει, καθώς πρόκειται για μια πολύ περιορισμένη χρωματική έκδοση.

TAGRO-U100-by-IRUM-Reghin

160
0

Μια πολύ ειδική έκδοση αφιερωμένη στον ιδρυθέντα το 1919 προδοσφαιρικό όμιλο FC Universitatea Cluj σχεδίασε η ρουμάνικη κατασκευάστρια τρακτέρ Irum, ενδεχομένως όχι μόνο για «αφιερωματικούς» λόγους αλλά και για διαφημιστικούς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το περιορισμένης κυκλοφορίας τρακτέρ διαμορφώθηκε έτσι για να τιμήσει τα 100 χρόνια πορείας του ποδοσφαιρικού ομίλου και, όπως είναι φυσικό, τα χρώματα στα οποία είναι ντυμένο το Tagro U100 αντιπροσωπεύουν το μάυρο/άσπρο των χρωμάτων του ομίλου.


Το ρουμάνικης κατασκευής Irum Tagro U100 αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα της εταιρείας μετά το Tagro 86.

Όσο για το μοντέλο της Irum, το Tagro U100, τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο σηματοδοτεί την ενεργή ευρωπαϊκής παρουσία της Irum στον κλάδο της κατασκευής τρακτέρ ύστερα από μια απουσία 10 σχεδόν ετών.

Το Tagro είναι εξοπλισμένο με τον τετρακύλινδρο κινητήρα της FPT ( της οικογένειας CNH), είναι υπερτροφοδοτούμενος και αποδίδει 100 ίππους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Irum δεν είναι καθόλου νέα στο χώρο και πολλές από τις συνεργασίες της με την Belarus απέδωσαν καρπούς, όπως είναι το μοντέλο Tag 1025.3, σχεδιασμένο από την Belarus και κατασκευασμένο από την Irum.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία