BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στάνταρντ σε όλη τη Σειρά 6R της John Deere το σύστημα τηλεματικής JDLink

Η κατασκευάστρια ανακοινώνει ότι τα τρακτέρ της Σειράς 6R που θα βγαίνουν από το εργοστάσιο από τις 7 Ιουλίου και μετά θα έχουν ενσωματωμένο το σύστημα τηλεματικής JDLink.

john-deere-trans-space-3-essieu

Βασίλης Σοφός

50
0

Η υψηλή ζήτηση για εξ αποστάσως διάγνωση και συμβουλευτική μεταξύ χειριστή και αντιπροσωπείας έκανε την John Deere να στραφεί στην εργοστασιακή στάνταρντ τοποθέτηση και διάθεση του συστήματος τηλεματικής JDLink σε όλους, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους ιδιοκτήτες των τρακτέρ της Σειράς 6R να απολαύσουν τα οφέλη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Αναλυτικότερα, η κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι όλα τα νέα τρακτέρ 6R που θα παραδίδονται από τις 7 Ιουλίου και μετά θα έχουν εργοστασιακά εγκατεστημένο το συγκεκριμένο σύστημα. Το JDLink όχι μόνο επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του τρακτέρ και του «Operations Centre» στο MyJohnDeere.com για εξοικονόμηση χρόνου στο πεδίο χάρη στο «AutoTrac Online» (το οποίο απαιτεί συνδρομή JDLink Connect), αλλά παρέχει επίσης και τα εργαλεία «Connected Support» για την προληπτική διάγνωση του μηχανήματος και την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του στο πεδίο.

Όπως τονίζει η John Deere, η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης του μηχανήματος μέσω της υπηρεσίας Expert Alerts συμβάλλοντας στην επίλυση πιθανών μηχανικών προβλημάτων πριν αυτά συμβούν.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των τρακτέρ 6R θα επωφεληθούν, τέλος, και από το σύστημα Wireless Data Transfer (WDT) πυο βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» τεχνολογιών που φέρνει μαζί του το JDLink. Μέσω του WDT, ο χειριστής μπορεί να δέχεται συμβουλές για τις κατάλληλες ρυθμίσεις αλλά και την σωστή καθοδήγηση ενόσω βρίσκεται στο πεδίο ή να ανεβάζει τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εκάστοτε εργασία (απαιτείται συνδρομή στο DLink Connect).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία