BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Καμία άκοπη λωρίδα με το νέο περιστρεφόμενο χορτοκοπτικό της Keltec

Το τελευταίο δημιούργημα της ιρλανδικής εταιρείας είναι το 3 μέτρων μπροστινής τοποθέτησης χορτοκοπτικό, το οποίο είναι ικανό να κινείται ολόκληρο δεξιά και αριστερά για την ακριβή κοπή χωρίς απώλειες.

keltec_4_dsc_0225

Βασίλης Σοφός

38
0

Απόλυτη συνεργασία με την κίνηση του τρακτέρ και γρήγορη κοπή χωρίς να αφήνει άκοπες λωρίδες υπόσχεται η Keltec ότι προσφέρει το νέο της μπροστινής τοποθέτησης χορτοκοπτικό.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η γωνία του χλοοκοπτικού προσαρμόζεται ανάλογα τη θέση του τρακτέρ και ελέγχεται μέσω ενός υδραυλικού εμβόλου που κινεί ολόκληρη τη μονάδα μέσω ενός τόξου, περίπου16 μοίρες.



Το μηχάνημα λειτουργεί από ένα καρούλι διπλής δράσης, με το «κλειδί» για την ικανότητα του χορτοκοπτικού να περιστρέφεται προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά να είναι ο επανασχεδιασμός του συνδέσμου στήριξης που επιτρέπει την πλευρική κίνηση μεταξύ του τρακτέρ και του μηχανήματος.



Η μπάρα κοπής (επτά δίσκοι ο καθένας με δύο λεπίδες) προέρχεται από την ιταλική εταιρεία Comer, αλλά όπως και όλα τα χορτοκοπτικά της Keltec, τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος είχαν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Ιρλανδία.

Το μηχάνημα ζυγίζει 1,4 τόνους και εντάσσεται στη σειρά των συρόμενων και αναρτώμενων εκδόσεων με πλάτος 3 μέτρα, ενώ η γκάμα συμπληρώνεται από ένα σταθερό εμπρός χορτοκοπτικό 3 μέτρων και ένα σετ μηχανημάτων κοπής τύπου πεταλούδας 9,5 μέτρων.



Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν συλλογείς αντί για ιμάντες, με την εταιρεία να λέει ότι αυτό μπορεί να εξοικονομήσει έως και έναν τόνο σε βάρος, από την άσκηση λιγότερης πίεσης στο πίσω μέρος του τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία