Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Maschio Gaspardo ανανεώνει το χορτοκοπτικό της Bisonte

Το νέο αναρτώμενο παρελκόμενο προσφέρει γρήγορη αλλαγή από το εμπρός στο πίσω μέρος του τρακτέρ χάρη σε ένα νέο διπλό, σταθερό σύνδεσμο 3 βάσεων, μαζί με το 2x1000 σ.α.λ. PTO εμπρός και πίσω.

20140624bisontew0001

Βασίλης Σοφός

492
0

Με την ευελιξία να ταιριάζει στην εμπρός ή πίσω σύνδεση, το αναβαθμισμένο χορτοκοπτικό Maschio Gaspardo Bisonte είναι ιδανικό για χρήση σε μικρά έως μεσαίου μεγέθους τρακτέρ, τώρα από 60 έως 140 ίππους. Το διπλής ενίσχυσης βαρέος τύπου Bisonte είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Maschio Gaspardo λόγω της αντοχής και της ευελιξίας του.Προσφέρει γρήγορη αλλαγή εμπρός/πίσω χάρη σε ένα νέο διπλό, σύνδεσμο 3 σημείων, μαζί με ένα PTO 2 x 1000 σ.α.λ. εμπρός και πίσω.

Επιπλέον, για να διευκολυνθεί η πρόσδεση, η διπλή, σταθερή θέση κεφαλής 3 σημείων αντικαθιστά την ανάρτηση πάνω από το σύνδεσμο, καθώς και τα πλαϊνά παράθυρα συντήρησης στον άξονα PTO για βελτιωμένη προσβασιμότητα.

Όσον αφορά την απόδοση, μια αύξηση 25% στην ταχύτητα του ρότορα στις 2000 σ.α.λ. στο μοντέλο 280 βελτιώνει την ποιότητα της κοπής, ενώ έχει προστεθεί και μια επιπλέον τρίτη οπή στον πίσω κύλινδρο για ακριβέστερη ρύθμιση.Διαθέσιμο σε τέσσερα πλάτη εργασίας -2,26 μ., 2,57 μ., 2,76 μ. και 2,98 μ. Το Bisonte μπορεί επίσης να αντισταθμιστεί υδραυλικά έως και 50 εκατοστά από την κεντρική του θέση. Τα νέα μοντέλα έχουν ταχύτητες ρότορα μεταξύ 1.600 και 2.000 σ.α.λ. που σημαίνει ότι το μηχάνημα καλύπτει γρασίδι, υπολείμματα καλλιεργειών, μικρά κλαδιά ακόμη πιο εύκολα για να αφήσει ένα όμορφο φινίρισμα.

Ο Ντόμινικ Μπαρτ, διευθυντής προϊόντων της Maschio Gaspardo στο Ηνωμένο Βασίλειο εξηγεί: «Η πρόσθετη ισχύς καθιστά αυτό το μηχάνημα ακόμα πιο ευέλικτο. Ακόμα και αν η μεγαλύτερη απαιτούμενη ισχύς είναι οι 140 ίπποι το αναβαθμισμένο Bisonte μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερης ιπποδύναμης τρακτέρ ως μέρος ενός συνδυασμού. Για για παράδειγμα, με ένα Bisonte στο μπροστινό μέρος και ένα μηχάνημα Giraffa XXL στο πίσω μέρος. Αυτό μπορεί να επεκτείνει το πλάτος κοπής έως 5,5 μέτρα σε ένα πέρασμα», αναφέρει ο Ντόμινικ Μπαρτ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία