Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σπάει το φράγμα των 1000 σπαρτικών Tempo L η Väderstad

Πάνω από 1000 μονάδες των νέων σπαρτικών ακριβείας Tempo L έχουν παραχθεί στο εργοστάσιο της Väderstad, η οποία με το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό αντίκτυπο στην παγκόσμια αγορά.

Tempo1000_4-1170x780

Βασίλης Σοφός

48
0

Η Väderstad γιορτάζει την παραγωγή χιλίων υψηλής ακρίβειας σπαρτικών Tempo L. Η νέα σειρά σπαρτικών Tempo L της Väderstad έφτασε στα πεδία όλου του κόσμου, έχοντας ένα σημαντικό αντίκτυπο στην παγκόσμια αγορά, Η τελευταία σίγουρα θα θυμάται το παγκόσμιο ρεκόρ φύτευσης στην Ουγγαρία, όπου το μηχάνημα κάλυψε 502 εκτάρια αραβοσίτου σε 24 ώρες με ταχύτητα πάνω από 20 χλμ.ώρα.Η πατενταρισμένη τεχνολογία PowerShoot της Väderstad επέτρεψε στην Tempo να προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια, τόσο ως προς την απόσταση μεταξύ κάθε σπόρου όσο και ως προς το βάθος φύτευσης. «Η μονάδα Tempo L έχει ανεβάσει τον πήχη σχετικά με τη φύτευση, την απόδοση και την ακρίβεια», λέει ο Mattias Hovnert, ανώτερος αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και μάρκετινγκ της Väderstad.

«Δύο μήνες μετά το παγκόσμιο ρεκόρ, το Πανεπιστήμιο Gödöllő μάς βοήθησε να αναλύσουμε και να μετρήσουμε 6808 φυτά στα πεδία όπου επιτεύχθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ. Τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα: Υπήρξαν ελάχιστες αποκλίσεις στην ακρίβεια βάθους φύτευσης και στα λεγόμενα διπλά», σημειώνει ο ίδιος.Η Väderstad παράγει περίπου 5500 μηχανήματα ετησίως. Το Tempo L είναι προς το παρόν διαθέσιμο με 8-24 σειρές, και από τον Ιούνιο του 2021 η νέα Tempo L 32 μπαίνει στην παραγωγή. Και θα είναι η μεγαλύτερη φυτευτική Tempo με 32 σειρές και πλάτος εργασίας 12 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία