BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο μπροστινό χορτοκοπτικό F-251 απόδοσης 25 ίππων από την Kubota

To F-251 εφοδιάζεται με κινητήρα Stage V 25 ίππων και είναι σχεδιασμένο με τις καλύτερες αξιώσεις για παροχή ευελιξίας κατά την εργασία αλλά και κατά τη συντήρηση.

F251_Studio_side5-9ce3e01af3dbb2a2

Βασίλης Σοφός

1157
1

Η Kubota επεκτείνει την γκάμα των μηχανών συντήρησης γκαζόν με τα μπροστινά χορτοκοπτικά F-251, σχεδιασμένα για τις υψηλότερες απαιτήσεις και τους επαγγελματίες χρήστες. Το μοντέλο έχει υψηλή ροπή, ανθεκτικό οικονομικό Stage V κινητήρα και τεχνολογία μετάδοσης κίνησης δανεισμένη από τα τρακτέρ, λέει η εταιρεία.



Σύμφωνα με την Kubota, στο F-251 τοποθετείται ένας στιβαρός τρικύλινδρος πετρελαιοκινητήρας (1123 κ.εκ.) ο οποίος συμμορφώνεται με τα τελευταία πρότυπα ρύπων Stage V και αποδίδει 25 ίππους. Όλα τα χειριστήρια στην ευρύχωρη καμπίνα οδηγού είναι εργονομικά τοποθετημένα.



Ο πίνακας οργάνων είναι καθαρός και ευανάγνωστος σε όλες τις συνθήκες φωτισμού ενώ το τιμόνι ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χειριστή. Ο κινητήρας είναι υδροστατικός με δύο μηχανικές ομάδες ενώ η τετρακίνηση εισάγεται στον βασικό και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.



Χάρη στο μονοκόμματο σχεδιασμό και το ευρύ άνοιγμα του καπό του κινητήρα, όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με τη συντήρηση είναι εύκολα προσβάσιμα επιτρέποντας στον χρήστη να επεμβαίνει γρήγορα όπου θέλει. Το χορτοκοπτικό μπορεί να πάρε κλίση 90 μοιρών σε λίγα απλά βήματα για να εξασφαλιστεί η γρήγορη πρόσβαση για αλλαγή ή καθαρισμό του μαχαιριού.



Η Kubota λέει ότι τα νέα χορτοκοπτικά έχουν πλάτος κοπής 152 εκατοστά και έχουν σχεδιαστεί για πλάγια ή πίσω ρίψη. Ένας αποτελεσματικός εξοπλισμός προστασίας είναι διαθέσιμος και για τις δύο εκδόσεις, με τους μπροστινούς τροχούς των μηχανημάτων να είναι σχεδιασμένοι έτσι που να είναι αδιάβροχοι, γεγονός που μειώνει τις ανάγκες συντήρησης και επισκευών.



Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι τα σημεία πρόσδεσης μπροστά και πίσω, ειδικά σχεδιασμένα για εύκολη μεταφορά, τα οποία επιτρέπουν αξιόπιστη και ασφαλή τοποθέτηση κατά τη μεταφορά από ρυμουλκούμενο.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-06-2023 21:06Βασίλης

Τιμή παρακαλώ και αν κανει για φωτοβολταϊκά παρκα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία