BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Όλη η τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας της John Deere στα νέα αυτοκινούμενα Mazzotti

Τα νέα αυτοκινούμενα ψεκαστικά της Mazzotti υιοθετούν ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά της John Deere, κάτι που ξεκίνησε το 2017, όταν η τελευταία εξαγόρασε την ιταλική φίρμα.

L__3341-1-1030x687

Βασίλης Σοφός

195
0

Όλη η γκάμα των ψεκαστικών Mazzotti έχει ήδη εξελιχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της John Deere, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης κινητήρων καθώς και λύσεων ψεκασμού ακριβείας, αφού τα αυτοκινούμενα ψεκαστικά βρίσκονται στο πορτφόλιο της John Deere από το 2017, όταν η τελευταία εξαγόρασε την ιταλική φίρμα.



Στην τελευταία τους γενιά τα νέα Mazzotti MAF ενσωματώνουν ακόμα περισσότερα στοιχεία της John Deere, όπως η καμπίνα κατηγορίας 4. Εκεί υπάρχει ένας μοχλός πολλαπλών λειτουργιών αλλά και η νέα οθόνη της Mazzotti, Tera 10, που ελέγχει το τμήμα του οχήματος καθώς και, για ψεκασμό, μια κονσόλα 4240 ή 4640 με δέκτη SF6000 για καθοδήγηση και διαχείριση ακροφυσίων.



Η προσβασιμότητα έχει αναθεωρηθεί επίσης, με την πρόσβαση στο σταθμό του χειριστή να είναι ασφαλέστερη και τη δημιουργία ενός διαδρόμου που περιβάλλει το μπλοκ κινητήρα για να διευκολύνει την καθιερωμένη συντήρηση του μηχανήματος.

Από την πλευρά του ψεκασμού, τα μοντέλα MAF προσφέρονται στην έκδοση M-Spray -ίδιο με το σύστημα PowrSpray στα John Deere R700 και R900-, τεχνολογία που βασίζεται στο διαχωρισμό των κυκλωμάτων πλήρωσης και ψεκασμού με δύο φυγοκεντρικές αντλίες, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος πλήρωσης και ενσωμάτωσης.



Το M-Spray ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία ενεργής παύσης, η οποία επιτρέπει την εξουδετέρωση της πλήρωσης της κύριας δεξαμενής ώστε να υπάρχει όλος ο χρόνος που απαιτείται για την προσθήκη προϊόντων στη νέα δεξαμενή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία