BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με προηγμένα κιβώτια και άνετη καμπίνα η νέα γενιά Massey Ferguson 7S

Τα νέα Σειρά MF 7S έρχονται σε τέσσερα μοντέλα που αποδίδουν ισχύ από 155 έως 190 ίππους, εφοδιάζονται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, με κύρια χαρακτηριστικά τα προηγμένα κιβώτια, την άνετη καμπίνα, την αυτοματοποίηση και τεχνολογίες ελέγχου που υποστηρίζουν όλες τις δραστηριότητες και εφαρμογές.

MF_7S_190_WITH_DISK_MOWER_EMOTIVE_IN_FIELD_SUNSET_BEZU_0521_09

17
1

Ανάμεσα στις παρουσιάσεις της Massey Ferguson υπό το σύνθημα «Born To Farm» ήταν και η νέα γενιά τρακτέρ της σειράς 7S. Οι αριθμοί δηλώνουν τη μέγιστη ισχύ όλων των μοντέλων MF 7S.155, MF 7S.165, MF 7S.180 και MF 7S.190. Επίσης προσφέρουν μέχρι 30 ίππους επιπλέον με το Engine Power Management (EPM) – ανάλογα με το μοντέλο. Με μεταξόνιο 2,88 μ. και εξακύλινδρο κινητήρα 6.6L, οι νέοι ελκυστήρες αποτελούν την τέλεια γέφυρα ανάμεσα στη νέα τετρακύλινδρη Σειρά MF 6S με μοντέλα 135 -180 ίππων και τη μεγαλύτερη Σειρά MF 8S με κινητήρες 7.4L.



Ανάλογα με το μοντέλο, διατίθενται οι εκδόσεις εξοπλισμού Essential, Efficient, Exclusive και Panoramic, με ποικίλα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και απόδοσης προς όφελος της παραγωγικότητας και των επιδόσεων στο χωράφι και το δρόμο.



Τέσσερις νέοι γεωργικοί ελκυστήρες στη Σειρά MF 7S βασίζονται σε μακρύ μεταξόνιο 2,88 μ. για βέλτιστη σταθερότητα και έλξη. Ισχυροί, εξακύλινδροι κινητήρες 6.6L προσφέρουν υψηλά επίπεδα ισχύος και ροπής, ενώ η ανθεκτική κατασκευή επιτρέπει στους ελκυστήρες να μεταφέρουν και να διαχειρίζονται βαριά φορτία. Εξελιγμένοι ώστε να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις στο χωράφι, στο δρόμο και στο προαύλιο, αυτοί οι ελκυστήρες υψηλής παραγωγικότητας είναι εύκολοι στη χρήση. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε μία ευρεία γκάμα εργασιών διαθέτουν αυτοματοποιημένες λειτουργίες, άμεσους ελέγχους και τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Πρόσθετη ισχύς και ροπή

Ένας προηγμένος εξακύλινδρος κινητήρας AGCO Power 6.6L, βρίσκεται στην καρδιά της Σειράς MF 7S. Αποδίδοντας μέγιστη ισχύ από 155 – 190 ίππους, όλα τα μοντέλα ωφελούνται από την άφθονη πρόσθετη ισχύ και ροπή που παράγεται αυτόματα όταν είναι αναγκαίο, για μεταφορές, εργασίες PTO ή για υψηλές υδραυλικές απαιτήσεις.



Η Massey Ferguson εξακολουθεί να πληροί τα τελευταία πολύ απαιτητικά πρότυπα εκπομπές ρύπων Stage V με ένα μοναδικό σύστημα ‘All-in-One’, που συνδυάζει οξειδωτικό καταλύτη diesel (DOC), επιλεκτική καταλυτική αναγωγή (SCR) και καταλύτη αιθάλης (SC) σε μία συμπαγή μονάδα. Τοποθετημένη διακριτικά κάτω από την καμπίνα, δεν μειώνει καθόλου την ορατότητα και ο σωλήνας της εξάτμισης παραμένει το ίδιο λεπτός.

Κορυφαίες εκδόσεις κιβωτίων

Το πολύ αποδοτικό και εύχρηστο κιβώτιο Dyna-VT ECO της Massey Ferguson προσφέρει ομαλές αλλαγές σχέσεων και διατίθεται με όλα τα μοντέλα. Η έκδοση Super Eco του Dyna-VT βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση επιτρέποντας στο τρακτέρ να πετυχαίνει 40 χλμ./ώρα στις 1.450 σαλ. Το ιδιαίτερα δημοφιλές κιβώτιο Dyna-VT με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση διαθέτει τώρα ένα νέο automatic mode. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να χρησιμοποιούν το μοχλό Multipad ή το πεντάλ για να αλλάξουν μία εμπρόσθια σχέση, ενώ ρυθμίζει αυτόματα τις βέλτιστες στροφές σύμφωνα με το φορτίο και την ταχύτητα. Εκτός από την πιο ομαλή λειτουργία βελτιώνει και την κατανάλωση.



Εναλλακτικά, για όλα τα μοντέλα έως το MF 7S.180 (180hp), διατίθεται το διάσημο, πολύ αποδοτικό και αξιόπιστο κιβώτιο Dyna-6 Super Eco 24 x 24 semi-powershift. Δοκιμασμένο στο χωράφι πάνω από 20 χρόνια, πετυχαίνει τελική ταχύτητα 40 χλμ./ώρα στις 1.500 σαλ. για οικονομία καυσίμου.

Αθόρυβη καμπίνα

Η καμπίνα της MF 7S έχει βελτιωθεί σημαντικά, προς όφελος των χειριστών, που θα απολαμβάνουν τώρα περισσότερη άνεση και καλύτερο έλεγχο. Πρόκειται για βελτιώσεις που είδαμε για πρώτη φορά σε ελκυστήρες της Σειράς MF 8S η οποία απέσπασε το βραβείο «Tractor of the Year», και περιλαμβάνουν νέο υποβραχιόνιο, χειριστήριο Multipad και βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Στυλ με ουσία

Μία εντυπωσιακή neo-retro σχεδίαση, αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά της Massey Ferguson με σύγχρονο στυλ. Συνεχίζει το νέο στυλ της οικογένειας που παρουσιάστηκε στη σειρά MF 8S, με μία νέα εκδοχή της εμβληματικής γκρι λωρίδας και του αλόγου με τα γκέμια που χρονολογείται από τη Σειρά MF 100. Το λεπτό, στενό καπό βελτιώνει την ορατότητα, ενώ τα κοψίματα ‘συνεργάζονται’ με το ανάγλυφο πλαίσιο για μέγιστη γωνία διεύθυνσης τροχών και κατά συνέπεια βέλτιστη ευελιξία.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-09-2021 21:20Βαγγέλης Γκαιτατζης

Μπράβο και Συγχαρητήρια.Καλες Πωλήσεις...!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία