Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το «3 στα 3» κάνει το Steyr Terrus CVT με την ανάδειξή του στα βραβεία iF Design

Μετά το διάσημο βραβείο Red Dot και τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού, τα αυστριακά τρακτέρ τελευταίας γενιάς 250 και 300 ίππων κέρδισαν άλλον ένα σημαντικό τίτλο, με τα IF Design Awards να το τιμούν στκην κατηγορία «Excellent Product Design».

Terrus-CVT-1_2

Βασίλης Σοφός

476
0

Βαριά θα είναι η διαγραφόμενη κληρονομιά από βραβεία που θα κουβαλάει η Steyr για το τελευταίας γενιάς Terrus CVT, το οποίο τιμάται τώρα και από την επιτροπή του διαγωνισμού iF Design Awards, αφού για άλλη μια φορά η κριτική επιτροπή πείστηκε από τον συνδυασμό καλών γραμμών και πρακτικής λειτουργικότητας των λειτουργικών εξαρτημάτων του οχήματος, από την καμπίνα μέχρι το καπό. Η κριτική επιτροπή απονέμει τη «σφραγίδα» iF σε προϊόντα που αναγνωρίζονται ως υψηλής ποιότητας και ωφελούν τους καταναλωτές, βελτιώνοντας τα διεθνή πρότυπα της σχεδιαστικής κοινότητας.Τα νέα τρακτέρ Terrus CVT κυκλοφόρησαν το 2021, αντικαθιστώντας τα μοντέλα πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησαν το 2015. Με τρία μοντέλα 250-300 ίππων εξοπλισμένα με κιβώτια ταχυτήτων CVT, η νέα σειρά Terrus CVT διαθέτει σχεδίαση επηρεασμένη από την «αβανγκάρντ» φιλοσοφία της Steyr, εστιασμένη σε νέες και κομψές, αλλά πρακτικές και στοχαστικές ιδέες. Το Terrus CVT έχει δεχτεί αναδιαμόρφωση σημαντικών περιοχών, από το καπό μέχρι την καμπίνα, για βελτίωση της απόδοσης, της άνεσης και της ευκολίας συντήρησης.

Ο σχεδιασμός του νέου Terrus CVT πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τις ομαλές φόρμες και τη λειτουργικότητα και με στόχο τη δημιουργία ενός τρακτέρ όπου το στυλ εξυπηρετεί το σκοπό και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέσου εργασίας. Αυτό το τελευταίο βραβείο σχεδιασμού για τη νέα γενιά του STEYR Terrus CVT είναι μια μεγάλη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς της ομάδας βιομηχανικού σχεδιασμού του ομίλου CNH στη δημιουργία μηχανημάτων που συνδυάζουν το στυλ με την ποιότητα, την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα των προϊόντων», δήλωσε ο David Wilkie, διευθυντής του κέντρου σχεδιασμού CNH Industrial.«Η Steyr έχει μοναδική ταυτότητα και, ως ευρωπαϊκή μάρκα τρακτέρ της CNH Industrial, έχει φήμη για το στυλ και την ποιότητα». Έχοντας διεξαχθεί για πρώτη φορά το 1953, τα iF Design Awards αναγνωρίζονται ως ένα από τα πιο διάσημα του είδους τους στον κόσμο. Μάλιστα, μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή διεθνών ειδικών σχεδιασμού συνεδριάζει για να καθορίσει τα νικητήρια έργα, βάσει μιας σειράς αντικειμενικών προτύπων επιλογής.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία