BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το Steyr 6280 Absolut CVT κάνει πρεμιέρα στην αυστριακή έκθεση Agraria

Οι παρουσιάσεις και οι πρεμιέρες συνεχίζονται και μετά το τέλος των εκθέσεων SIMA και EIMA, με την Agraria 2022 να ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων το νέο Steyr 6280 Absolut CVT με ισχύ 280 ίππων και ένα αναβαθμισμένο πακέτο τεχνολογίας.

06_01_steyr_6185_Absolut_cvt_night_06_2018_2019-1

Βασίλης Σοφός

1255
0

Ραντεβού στην αυστριακή έκθεση Agraria 2022 δίνει η Steyr, καλώντας το κοινό για του παρουσιάσει για πρώτη φορά το ανανεωμένο Steyr 6280 Absolut CVT των 280 ίππων. Από 23 έως 26 Νοεμβρίου, η εταιρεία θα βρεθεί στην ανανεωμένη έκθεση Agraria 2022 και εκεί θα παρουσιάσει το νέο τρακτέρ 6280 Absolut CVT μαζί με τη νέα σειρά μπροστινών φορτωτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Steyr θα γιορτάσει επίσης τα 75 χρόνια ιστορίας της και, για την περίσταση, θα εκθέσει το «Tipo 180», ένα από τα πρώτα μοντέλα που παρήχθησαν (που μεταφέρθηκε επίσης στην EIMA).

Absolut CVTQ: Η νέα ναυαρχίδα

Τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από το τυπικό στυλ της μάρκας, αλλά ανανεωμένο με νέα φώτα LED υψηλής έντασης, ενώ ειδικά η άφιξη του 6280 Absolut CVT αλλάζει την αρίθμηση των μοντέλων, με τα τρία τελευταία ψηφία να υποδηλώνουν τη μέγιστη ισχύ (χωρίς ώθηση).



Ωστόσο, σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα μοντέλα Terrus CVT, το νέο 6280 Absolut CVT αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική λύση για όσους αναζητούν ένα συμπαγές πακέτο που προσφέρει περισσότερη ισχύ χωρίς το πρόσθετο βάρος.

Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνεται μια μεγαλύτερη δεξαμενή καυσίμου, προσαρμόσιμες λειτουργίες του κιβωτίου ταχυτήτων CVT που επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν, να αποθηκεύουν και να συνεχίζουν τις ρυθμίσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών στις οποίες πρέπει να εργαστούν.



Το κιβώτιο ταχυτήτων CVT έχει επίσης βελτιστοποιηθεί, αφού τώρα η ανάδραση επιτάχυνσης και επιβράδυνσης έχει αναθεωρηθεί, μαζί με την απόκριση του μοχλού και τη μεγαλύτερη ευαισθησία ,τόσο για το πεντάλ γκαζιού όσο και για τον πολυελεγκτή, με βελτίωση και στην ανίχνευση της θέσης του τελευταίου. Επίσης, το cruise control μπορεί πλέον να παρακαμφθεί μέσω ενός νέου πεντάλ ενεργοποίησης που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο.

Αναφορικά με την άνεση, υπάρχει βελτίωση μέσω της προηγμένης ανάρτησης του οχήματος, η οποία συγχρονίζει την ανάρτηση του μπροστινού άξονα και της καμπίνας και την απόσβεση του πίσω συνδέσμου για την ελαχιστοποίηση της μεταφοράς κραδασμών. Ο νέος σχεδιασμός της καμπίνας αυξάνει τον εσωτερικό χώρο κατά 8%, ενώ οι αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των υλικών εσωτερικού χώρου που θυμίζουν αυτοκίνητο, συμβάλλουν στη μείωση του θορύβου στα 66dB. Για το τελευταίο αριθμό η Steyr λέει ότι είναι ο χαμηλότερος στον κλάδο.

Όλη η γκάμα στην Agraria 2022

Το περίπτερο Steyr θα περιλαμβάνει όλη τη γκάμα τρακτέρ για δημοτικές και δασικές εργασίες και για κτηνοτροφικές και αροτραίες καλλιέργειες, από τα 65 ίππων 4065 Kompakt S και 4120 Kompakt HiLo HD έως τα 4120 Multi και 4140 Expert CVT με τον νέο φορτωτή S3920T μέχρι το 6175 Impuls CVT, το ολοκαίνουργιο 6280 Absolut CVT και το ναυαρχίδα 6300 Terrus CVT με 313 ίππους. Επιπλέον, η τεχνογνωσία της Steyr στη δασοκομία θα αντιπροσωπεύεται από ένα 4120 Expert Forst και η επέτειος της μάρκας θα σηματοδοτηθεί από ένα Type 180 του 1947. Οι νέοι φορτωτές σειράς «S» (όπως ο S3920T) για τα μοντέλα τρακτέρ 4140 Expert CVT θα εκτεθούν επίσης στους επισκέπτες.



Η γκάμα νέων φορτωτών που παρουσιάστηκε πρόσφατα περιλαμβάνει 20 μοντέλα σε δύο σειρές. Μεταξύ των καινοτομιών επίσης σημειώνουμε τα νέα τεχνολογικά συστήματα S-Tech 700 Plus με περίβλημα αλουμινίου και οθόνη αφής 12,1 ιντσών, 35% μεγαλύτερη, με βελτιωμένη ορατότητα και τοποθέτηση σε μπάρα ή υποβραχιόνιο. Τέλος, η Steyr θα παρουσιάσει και το νέο πακέτο υπηρεσιών S-Tech Protect.


Trattoriweb

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία