BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιακή η αναβάθμιση του 2023 για τις σειρές Impuls και Profi της Steyr

Τα νέα μοντέλα των σειρών Impuls και Profi φέρνουν ένα αέρα ανανεώσης στην καμπίνα, η οποία εκσυγχρονίζεται από το νέο τερματικό S-Tech 700 Plus, με τα ουσιαστικά οφέλη να είναι η καλύτερη πλοήγηση για εκτέλεση όλων των λειτουργιών, με τη Steyr να τοποθετεί και ένα εξίσου νέο δέκτη GPS.

Steyr-Profi-cvt-e1510994393254

Βασίλης Σοφός

533
0

Με αλλαγές που αφορούν στην βελτίωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού έρχονται το 2023 τα ανενεωμένα τρακτέρ σειράς Impuls και Profi της Steyr, αφού η πρόσφατη γενιά τους έχει αναβαθμιστεί σημαντικά το προηγούμενο διάστημα, ούσα ανταγωνιστική ανάμεσα στα άλλα της κατηγορίας.



Η εταιρεία προσθέτει τώρα ένα νέο τερματικό ελέγχου οθόνης αφής, το S-Tech 700 Plus, που αντικαθιστά την προηγούμενη μονάδα S-Tech 700 στα τελευταία τρακτέρ Impuls CVT, Profi S-Control 8 και Profi CVT για το 2023, με πλεονεκτήματα την ευκολία χρήσης και λειτουργίας. Παράλληλα όμως, τα τρακτέρ επωφελούνται και από έναν νέο δέκτη σήματος GPS.



Το περίβλημα του νέου τερματικού οθόνης αφής S-Tech 700 Plus είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, για μέγιστη ανθεκτικότητα. Η οθόνη αφής σε στυλ tablet έχει διάμετρο 12,1 ιντσών, 35% περισσότερο από τη μονάδα των10,4 ιντσών στο S-Tech 700 που αντικαθιστά, διευκολύνοντας την προβολή και τη λειτουργία από τον χειριστή.



Ο επανασχεδιασμός ενίσχυσε παράγοντες όπως η ανάλυση, ο φωτισμός και η αναλογία διαστάσεων, καθώς και η απόκριση της οθόνης στο άγγιγμα με το δάχτυλο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια των μεγάλων εργάσιμων ημερών και εποχών ενισχύεται από τις αντιανακλαστικές και αντιδακτυλικές ιδιότητες της οθόνης, με το τερματικό να έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στο υποβραχιόνιο ή στη δεξιά πλευρά της ράγας οθόνης.

Τα εσωτερικά εξαρτήματα ενισχύουν την παραγωγικότητα

Χάρη στις εσωτερικές αναβαθμίσεις, η χωρητικότητα αποθήκευσης μνήμης έχει αυξηθεί σημαντικά, από 256MB σε 16GB. Αυτό κάνει τις λειτουργίες πολύ πιο γρήγορες, ειδικά όσες σχετίζονται με ISObus και πολλαπλές εργασίες. Να πούμε ότι η οθόνη S-Tech 700 Plus μπορεί να εμφανίσει εικόνα από έως και τέσσερις κάμερες, δίνοντας στον χειριστή τη δυνατότητα να παρακολουθεί διάφορους χώρους τρακτέρ ταυτόχρονα.



«Το νέο τερματικό S-Tech 700 Plus κάνει τα Impuls και Profi ακόμα πιο απλά και ακόμα πιο εύχρηστα στη λειτουργία», λέει η Christel Diebolt, υπεύθυνη μάρκετινγκ προϊόντων Steyr για τα τρακτέρ Profi. Ο Darragh Mullin, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της Steyr για τα τρακτέρ Impuls, εξηγεί ότι ο δέκτης 392 χρησιμοποιεί δορυφορικούς αστερισμούς Galileo, Beidou και QZSS, καθώς και GPS και GLONASS, για γρήγορη προετοιμασία και γρήγορη επίτευξη στοχευμένης ακρίβειας, καθώς και για χαμηλή πιθανότητα απώλειας σήματος.

«Διαθέσιμο σε βασικά, μεσαία και υψηλά επίπεδα ακρίβειας 15.0, 4.0 ή κατά τη χρήση του δικτύου RTK+, επαναλαμβανόμενης ακρίβειας pass-to-pass 1,5 εκ. από έτος σε έτος, το σύστημα δίνει τη σιγουριά στον χρήστη ότι με το STEYR 392 μπορεί να επωφεληθεί από την πλήρη αυτόματη διεύθυνση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και να νοιώθει ασφαλής ότι θα έχει την ελάχιστη πιθανότητα απώλειας σήματος σε δύσκολα πεδία», ανέφερε ο Mullin.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία