BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Βραβείο «Farm Machine 2023» για τα νεοεισερχόμενα μοντέλα Q της Valtra

Η νέα σειρά Q, που λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο, αποτελείται από μοντέλα 230 έως 305 ίππων και τώρα τιμάται με το βραβείο «Farm Machine 2023», που δόθηκε στην έκθεση SIMA 2022.

1856832-710800

Βασίλης Σοφός

755
0

Η ολοκαίνουργια σειρά Valtra Q κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο «Farm Machine 2023. Το βραβείο αυτό, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως «Machine of The Year», είναι ένα από τα πιο διάσημα βραβεία στον τομέα της γεωργίας. Η σειρά Q, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022, είναι η νεότερη προσθήκη στην γκάμα της Valtra.



Τα μοντέλα Q έρχονται να προστεθούν στην κατηγορία ισχύος 230 έως 305 ίππων. Το «Beast», όπως αποκαλείται, συγκέντρωσε γρήγορα την προσοχή για το αποτελεσματικό και ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης που βασίζεται σε CVT και την έξυπνη τεχνολογία γεωργίας ακριβείας, όπως το Valtra Guide, το Variable Rate Control και το SmartTurn που διατίθενται στο βασικό εξοπλισμό. Οι αγρότες και οι εργολάβοι έχουν επαινέσει τη σειρά Q για την άνεση, την ευελιξία και την εργονομία της.



«Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα επιτυχημένο μηχάνημα, το οποίο έχει ακριβώς την ισχύ, την άνεση και την τεχνολογία που αναζητούν μεγάλες φάρμες και εργολάβοι σε ένα τρακτέρ αυτής της ιπποδύναμης. Επιπλέον, εγγυόμαστε την καλύτερη εμπειρία τρακτέρ για τους πελάτες μας με το πρόγραμμα Q Certified Dealer. Οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι Q προσφέρουν εξατομικευμένη χρηματοδότηση, εξαιρετική εξυπηρέτηση after sales και διασφαλίζουν ότι κάθε σειρά Q έχει ρυθμιστεί με όλες τις έξυπνες λειτουργίες γεωργίας από την πρώτη μέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι το “Beast” θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει τους πελάτες και τις επιτροπές», σχολίασε ο Mikko Lehikoinen, Αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγ της Valtra.



Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι νικητές του βραβείου «Farm Machine» επιλέγονται από μια διεθνή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από περισσότερες από δώδεκα χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτει και την εικονική εκθεση Valtra virtual Showroom.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία