BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Περισσότερα από 100 κιτ μετατροπής τρακτέρ σε αυτόνομα φέρνει η Fieldin

Η Ouster, ηγετική στο είδος της εταιρεία ψηφιακών συστημάτων lidar, και η Fieldin, πρωτοπόρος στην έξυπνη γεωργία και την αυτόνομη τεχνολογία, ανακοίνωσαν την ανάπτυξη κιτ αυτονομίας για αγροτικά οχήματα συμβατικής κίνησης.

maxresdefault_59

Βασίλης Σοφός

1152
0

Η ανάπτυξη κιτ αυτονομίας σε συμβατικά τρακτέρ είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς συμφωνίας προμήθειας μεταξύ των Ouster και Fieldin. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας lidar της Ouster υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση, εξοικονόμηση κόστους και πολλά άλλα, με ταχύτερο τρόπο.



Το κιτ αυτονομίας που αναπτύχθηκε από την Fieldin εγκαθίσταται στον υπάρχοντα εξοπλισμό χωρίς πρόσθετο κόστος, επιτρέποντας στους χειριστές να ξεκλειδώσουν διάφορα επίπεδα λειτουργιών αυτοματισμού. Από την άλλη πλευρά, με τους αισθητήρες Ouster, που είναι εγκατεστημένοι σε τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα, είναι δυνατός ο αξιόπιστος εντοπισμός οχημάτων, η πλοήγηση και ο εντοπισμός αντικειμένων.

Η πλατφόρμα Smart Farming Operations της Fieldin, παράλληλα με τις αυτόνομες λύσεις της, παρέχει συγκεντρωτικά δεδομένα και πίνακες εργαλείων για επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο, για βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε αγροκτήματα, ενισχύοντας την ακρίβεια, τις λειτουργίες και τα αποτελέσματα που εξάγονται.



Αυτόνομες δυνατότητες, όπως ο ψεκασμός που προσφέρει έως και 87% εξοικονόμηση χημικών για τους καλλιεργητές, η αυτόματη διεύθυνση και άλλες δυνατότητες υποβοήθησης οδήγησης, θα είναι πλέον διαθέσιμες σε αγροτικά οχήματα εξοπλισμένα με αισθητήρες Ouster και την πλατφόρμα Smart Farming Operations της Fieldin. Η Ouster απέστειλε 100 αισθητήρες στη Fieldin στα τέλη του 2022 και αρκετές εκατοντάδες επιπλέον αισθητήρες σχεδιάζεται να αποσταλούν έως το 2024.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία