BACK TO
TOP
Profi

Zetor Major CL και HS: Φρέσκο προφίλ

Tα τρακτέρ Zetor της δημοφιλούς γκάμας Major ανανεώθηκαν, προσφέροντας φρέσκια σχεδίαση αλλά και βελτιώσεις στα σημεία.

zetor-major-10

Βασίλης Σοφός

327
1

Πιο ελκυστικά, πιο άνετα αλλά και αποδοτικότερα είναι τα νέας γενιάς τρακτέρ Major που λανσάρει η Zetor, η οποία μετεμφυτεύει στοιχεία των μεγαλύτερων τρακτέρ της στα μοντελα CL και HS. Κατασκευασμένα για ανοικτές καλλιέργειες, τα εύχρηστα αυτά τρακτέρ αξιοποιούν πλήρως τη δύναμή τους χάρη στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης κινητήρα και βάρους ενώ ο κινητήραςτης Deutz είναι τετρακύλινδρος με ισχύ75,2 ίππους και σύστημα έγχυσης CommonRail και σύμφωνα με τη Zetor, ξεχωρίζει για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, την αξιοπιστία και την απλή κατασκευή του.

Το Major CL έχει δεξαμενή χωρητικότητας καυσίμου 80 λίτρων, ενώ το Major HS μπορεί να φιλοξενήσει 120 λίτρα.
Η πρώτη έκδοση, το μοντέλο Major CL, διαθέτει 4 ταχύτητες 3 βαθμίδων, διαμορφώνοντας ένα σύνολο 12 ταχυτήτων μπροστά και 12 πίσω. Είναι εξοπλισμένο με μηχανική ρεβέρσα και η μέγιστη ταχύτητά του είναι τα 30 χιλιόμετρα την ώρα.

Τα Major διατηρούν τις μικρές διαστάσεις τους και συνεχίζουν να προσφέρουν αληθινή ευελιξία.


Από την άλλη μεριά, το Major HS διαθέτει 4 ταχύτητες 3 βαθμίδων, διαμορφώνοντας ένα σύνολο 24 ταχυτήτων μπροστά και 12 πίσω. Είναι εξοπλισμένο με υλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή εργασία ενώ η μέγιστη ταχύτητά του είναι τα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Η Zetor λέει ότι το σύστημα ζεύξης Κατηγορίας ΙΙ προσφέρει δυνατότητα ανύψωσης έως 2.700 κιλά για το μοντέλο Major HS ενώ ταυτόχρονα η ύπαρξη των υδραυλικών αναμονών του επιτρέπουν να μπορεί να συνδεθεί με όλα τα παρελκόμενα.

Η καμπίνα των νέων Major είναι εξοπλισμένη με σύστημα κλιματισμού ενώ διαθέτει και ραδιόφωνο.


Για τη λειτουργία των παρελκόμενων, τα τρακτέρ της σειράς Major διαθέτουν PTO με 2 ταχύτητες, 540/1000 ή 540/540E. Τα Zetor Major αναβαθμίστηκαν και στον τομέα της άνεσης με την καμπίνα να είναι ταυτόχρονα ευρύχωρη και εργονομική, με έξυπνα τοποθετημένους διακόπτες και χειριστήρια. Είναι εξοπλισμένη με air condition και ραδιόφωνο ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει ξεκάθαρη απεικόνιση της λειτουργίας του τρακτέρ καθώς και της ταχύτητας. Χαρακτηριστική εδώ η δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος ασφαλείας ROP στην καμπίνα του τρακτέρ για ασφαλή εργασία με το μπροστινό φορτωτή.

Τα μηχανήματα της Zetor διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ Α.Ε» (210/5155777)

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

19-09-2020 06:29Phitos

ragdes exeliseis tis zetor kai se sxediasmo kai mixanika mpravo tis

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία