Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Για τους λάτρεις του powershift η Deutz Fahr ανέπτυξε το 6135C RV Shift

Για τη δηµιουργία ενός τρακτέρ 114-136 ίππων, το γκρουπ SDF πήρε το δικό του CVT και, προθέτοντάς του βήµατα, παρουσιάζει το 6C RV Shift.

3_82

106
0

Με το λανσάρισµα της νέας σειράς τρακτέρ 6C 114-136 ίππων, η Deutz Fahr πήρε την ασυνήθιστη απόφαση να προσθέσει βήµατα στο δικό της αποδεδειγµένα καλό κιβώτιο CVT. Οι δυνητικοί αγοραστές έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν το χειροκίνητο µοχλό αλλαγής ταχυτήτων µε τίτλο «Powershift» , το αδιαβάθµητο TTV ή αυτήν την τελευταία έκδοση, το RV Shift.

Χρησιµοποιώντας τα ίδια βασικά µηχανικά µέρη µε τα CVT των οµόσταβλων, η νέα αυτή επιλογή προσφέρει 20 βήµατα, που δηµιουργούνται ηλεκτρονικά, στο εύρος διαδροµής προς τα εµπρός και 16 προς τα πίσω, όλα µέσω ενός απλού ψηφιακού περιβάλλοντος λειτουργίας, λέει η κατασκευάστρια. Είναι µια ελαφρώς περίεργη ιδέα, αλλά η Same-Deutz Fahr δεν είναι ο πρώτος κατασκευαστής που το κάνει.

Όταν η Fendt πάλευε να διεισδύσει στην αγορά της Βόρειας Αµερικής που ήταν πιστή στο powershift στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η βαυαρική εταιρεία κατασκευής τρακτέρ έβαλε «σχέσεις» powershift στα κιβώτια ταχυτήτων Vario.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία