Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Τελευταίες πινελιές πριν την έκδοση ΚΥΑ για τς Διεπαγγελματικές

Για έναν «άκρως εποικοδομητικό διάλογο» για το πλαίσιο λειτουργίας των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφορικά με την πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου σύσκεψη με εκπροσώπους των λειτουργουσών και των υπό σύσταση Διεπαγγελματικών Οργανώσεων.

mauroudis

59
0

Παράλληλα, συζητήθηκαν με τον Υπουργό οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με σκοπό να τεθεί σε άμεση εφαρμογή ο νόμος που διέπει τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις.

Η εν λόγω σύσκεψη πραγματοποιήθηκε δύο μόλις ημέρες μετά την ψήφιση σχετικής τροπολογίας που εισηγήθηκε ο κ. Βορίδης με την οποία οριοθετείται η νομική μορφή των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων, ρυθμίζονται και καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία αναγνώρισής τους.

Στη σύσκεψη εκπροσωπήθηκαν, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών - Τυποποιητών (ΠΕΜΕΤΕ), η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και λοιπόν προϊόντων κυψέλης, η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Άμπελου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), η Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) και η υπό σύσταση Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Στρατάκος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία