Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Στα μέτρα στήριξης και οι επιχειρήσεις Γεωργίας και Αλιείας

Κατόπιν συνεννοήσεως το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι επιχειρήσεις Γεωργίας και Αλιείας της χώρας συμπεριλαμβάνονται πλέον στα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

shutterstock_552814417

370
1

Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ:

 Το Υπουργείο στο πλευρό των πληττόμενων επιχειρήσεων της γεωργίας και της αλιείας

Το Υπουργείο Οικονομικών, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη προχώρησε στην κατ’ αρχήν εξειδίκευση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Γεωργία και την Αλιεία της χώρας μας και οι οποίες περιελήφθησαν στη σχετική λίστα με τους κλάδους που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η Κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα μέτρα αφορούν τις επιχειρήσεις των κλάδων εκείνων που πλήττονται από τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού (SARS-CoV2).

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι οι περαιτέρω πολιτικές στηρίξεως, τόσο σε επίπεδο μέτρων όσο και σε επίπεδο κλάδων θα αποφασίζονται κατόπιν σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων και ανάλογα με την εξέλιξη της κρίσεως.

Ο κ. Βορίδης σημειώνει ότι τις δύσκολες τούτες στιγμές που βιώνει ο τόπος, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις και στους παραγωγούς την αναγκαία προστασία προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους και οι θέσεις εργασίας σε αυτές.

Επισυνάπτεται εδώ η λίστα με τους κλάδους που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-03-2020 15:27ΟΛΓΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Καλησπερα σας. Επειδη διατηρω εκτροφειο σαλιγκαριων εδω κα δεκα χρονια και μετα απο τα μετρα που ανακοινωσε η κυβερνηση για την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού (SARS-CoV2) θα πρεπει να συμπεριληφθουν και οι εκτροφεις σαλιγκαριων στα μετρα στηριξης που ανακοινωση η κυβερνηση με δεδομενου οτι ενω ειχα πολλες παραγγελιες για την νυστια του Πασχα και λογω οτι εχουν κλεισει οι επιχειρησεις εστιασης αυτες ολες εχουν ακυρωθει. Παρακαλω αν ειναι δυνατον να συμπεριληφθουν και οι επιχειρησεις εκτροφης Σαλιγκαριων .. Σας ευχαριστω.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία