Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Οδηγίες για τη μετακίνηση των μελισσοκόμων

Ειδικές οδηγίες για τους μελισσοκόμους που πρέπει να μετακινήσουν τα μελίσσια τους, εξέδωσε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης, εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

27-kentriki2

Γιώργος Κοντονής

17895
21

Α) Αν είναι επαγγελματίες αγρότες:

  1. Συμπληρώνουν το έντυπο Α, βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου.

  2. Μια απλή υπεύθυνη δήλωση σε ένα απλό λευκό χαρτί στην οποία θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό μελισσοκομικού βιβλιαρίου και να αναφέρουν: Είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβώ από (δ/νση κατοικίας) σε (Μέρος όπου βρίσκονται τα μελισσοσμήνη) διότι βρίσκονται σε αυτό το σημείο τα ( αριθμός μελισσοσμηνών) μελισσοσμήνη μου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτά από τις (ώρα που πηγαίνετε) έως τις (ώρα που αποχωρείτε) .

  3. Να έχουν μαζί τους το μελισσοκομικό βιβλιάριο

4.Να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Β) Αν είναι ερασιτέχνες:

  1. Μια απλή υπεύθυνη δήλωση σε ένα απλό λευκό χαρτί στην οποία θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό μελισσοκομικού βιβλιαρίου και να αναφέρουν: Είμαι ερασιτέχνης μελισσοκόμος με κωδικό μελισσοκομικού βιβλιαρίου EL58/……και είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβώ από (δ/νση κατοικίας) σε (Μέρος όπου βρίσκονται τα μελισσοσμήνη) διότι βρίσκονται σε αυτό το σημείο τα ( αριθμός μελισσοσμηνών) μελισσοσμήνη μου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτά από τις (ώρα που πηγαίνετε) έως τις (ώρα που αποχωρείτε) .

2.Να έχουν μαζί τους το μελισσοκομικό βιβλιάριο.

3.Να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Για τις μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση. Έχει ήδη σταλεί επιστολή από την ΟΜΣΕ στην ΓΓΠΠ προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στις μετακινήσεις των μελισσοκόμων εκτός νομών.

Σχόλια (21)
Προσθήκη σχολίου

28-03-2020 19:49Ματθαίος Παπακυρίτσης

Υπάρχει κάποια απάντηση για τις ερωτήσεις των συναδέλφων ερασιτεχνών μελισσοκόμων(κάτω των δέκα) χωρίς βιβλιάριο; Παρακαλώ δείτε το και απαντήστε,ο καιρός δεν βοηθά και οι μελισσες χρειάζονται τροφή.

Απάντηση

28-03-2020 12:11Χριστίνα

Εγώ θα ήθελα να μου πείτε αν επιτρέπεται να πάρουμε μαζί τα παιδιά μας γιατί δεν γίνεται να κάτσουν μόνα τους σπίτι.Ετσι κι αλλιώς πάντα τα περνάμε μαζί μας γιατί μας βοηθάνε.Αλλα πως θα το δικαιλογισω σε περίπτωση ελέγχου;

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία