BACK TO
TOP
Θεσμικά

Παραγωγοί στη διοίκηση της Διεπαγγελματικής Βάμβακος

Επτά ισοψηφήσαντες έβγαλε την Τετάρτη 9 Ιουνίου η κάλπη της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος, στα γραφεία της Λάρισας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη τετραετία.

proedros-eas-lioutas

41
0

Βάσει του καταστατικού της ΔΟΒ, με τις εκλογές αυτές η νέα διοίκηση της οργάνωσης θα έχει πρόεδρο κάποιον από τις τάξεις των παραγωγών-συνεταιριστών. 
Η εκλογή του νέου προεδρείου έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 11 του μήνα και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, οι συσχετισμοί δείχνουν ότι φαβορί θεωρείται ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας, ενώ στα ονόματα που «έπαιζαν» για τη θέση του προέδρου ήταν και αυτό του αντιπρόεδρου του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Γιώργου Καραΐσκου, αλλά και του αντιπροέδρου της Ένωσης Θεσσαλονίκης Ευθύμη Φωτεινού και του Νίκου Κουρκούτα από την Κομοτηνή, μέλους της ΔΟΒ από τους βαμβακοπαραγωγούς.      

Στους εκλεγέντες με 5 ψήφους έκαστος και ο παραγωγός και μέλος της ΔΟΒ  Βασίλης Γιαννάκος από την Καρδίτσα, ο παραγωγός Φώτης Καπχάνης από τις Σέρρες, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λαμίας Θανάσης Παπαθανασόπουλος. Τέλος, με 4 ψήφους ο παραγωγός και ταμίας της ΔΟΒ Στέφανος Νταούκας από τη Βέροια.

Από την πλευρά των εκκοκκιστών, η κάλπη έβγαλε τους Βασίλη Μάρκου, Δημήτρη Πολύχρονο, Αντώνη Σιάρκο και Πρόδρομο Ουσουλτζόγλου. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές