Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Σχεδιασμός για βέλτιστη αξιοποίηση κονδυλίων ΚΑΠ και Ανάκαμψης

Η καλύτερη αξιοποίηση των πόρων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και του Ταμείου Ανάκαμψης βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπυξης που έλαβε χώρα στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

papag_2

498
0

Ο ΓΓ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης παρουσίασε στον υπουργό και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.κ. Λιβανό και Οικονόμου αντίστοιχα το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τον νέο σχεδιασμό στον οποίο κυρίαρχη θέση έχει η αναβάθμιση, οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική των παραγωγών και των αγροτικών περιοχών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η φειδωλή ανακοίνωση του υπουργείου, «δόθηκαν οδηγίες που θα συμβάλλουν άμεσα και αποτελεσματικά στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου για τη σύσκεψη Λιβανού- Οικονόμου – Παπαγιαννίδη

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

Ο ΓΓ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης παρουσίασε στον κ. Λιβανό και στον κ. Οικονόμου το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τον νέο σχεδιασμό στον οποίο κυρίαρχη θέση έχει η αναβάθμιση, οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική των παραγωγών και των αγροτικών περιοχών.

Δόθηκαν οδηγίες που θα συμβάλλουν άμεσα και αποτελεσματικά στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εν όψει σημαντικότατων προκλήσεων όπως η καλύτερη υλοποίηση των πόρων της νέα περιόδου, της νέας ΚΑΠ και του Ταμείου Ανάκαμψης.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία