BACK TO
TOP
Θεσμικά

Πήραν ΦΕΚ τα έξι Δημόσια Αγροτικά ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Έτοιμη να τεθεί σε ισχύ είναι η λειτουργία των έξι Δημόσιων Αγροτικών ΙΕΚ, στις περιφερειακές ενότητες Ιωνννίνων, Λάρισας, Κορίνθου, Τρικάλων, Ηρακλείου και Αττικής.

mexri-14-12-ypovoli-pistopoisi-symvoulon-elgo_2

127
0

Το «πράσινο φως» δίνει το ΦΕΚ της 13ης Σεπτεμβρίου (αρ.φύλλου 4213) , σύμφωνα με το οποίο η οργάνωση και λειτουργία των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) ανατίθεται στον οργανισμό ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Το σχετικό άρθρο, που υπογράφει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός, αναφέρει τα εξής:

«Οργάνωση και λειτουργία των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η οργάνωση και λειτουργία των έξι (6) Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) που ιδρύθηκαν με την υπ’ αρ. 5570/ 19.07.2021 κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Ίδρυση Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» (Β’ 3688) στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Λάρισας, Κορίνθου, Τρικάλων, Ηρακλείου και Αττικής ανατίθεται στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ», στον οποίο εντάσσονται οργανικά.

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές