Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Έως 20 Φεβρουαρίου βεβαιώσεις για την πολλαπλή συμμόρφωση

Αλλαγές προκύπτουν για τις προθεσμίες βεβαιώσεων και ενστάσεων στη πολλαπλή συμμόρφωση, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

12-13_8

232
0

Για το τρέχον έτος η προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2023. Ως προθεσμία υποβολής ένστασης, ορίζεται η ίδια με την προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων, δηλαδή για το τρέχον έτος η 20η Φεβρουαρίου 2023.

Σε αντίθετη περίπτωση, μέσω της γραπτής ενημέρωσης, δίνεται προθεσμία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2023 για την αποστολή έγκυρης βεβαίωσης ή ένστασης επί του αποτελέσματος, η οποία εκδικάζεται κατά τα προαναφερόμενα.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους ΟΕΒ να ενημερώσουν την εφαρμογή σε περίπτωση συμμόρφωσης σας και εξόφλησή της οφειλής σας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, ενημερώνοντας την Κ.Υ του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε αντίθετη περίπτωση όπως επισημαίνεται στην απόφαση «θα υποστείτε μειώσεις στην ενισχύσεις που δικαιούσθε με βάση τις αιτήσεις που υποβάλλατε για το έτος 2022, στο πλαίσιο της Πολλαπλής Συμμόρφωσης».

Υενθυμίζεται πως οι απαιτήσεις της πολλαπλής συμμόρφωσης αφορούν δικαιούχους που λαμβάνουν άμεσες ενισχύσεις, δικαιούχους των μέτρων αγροτικής, του αμπελοοινικού τομέα καθώς και συνδεδεμένων καθεστώτων εκτάσεων και ζώων. Εξαιρούνται από τις υποχρεώσεις τήρησης των απαιτήσεών της οι μικροκαλλιεργητές.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα σύνολο κανονισμών που καθοδηγεί τους παραγωγούς στο τι πρέπει και στο τι δεν πρέπει να πράττουν ώστε να λαμβάνουν αγροτικές ενισχύσεις.

Η σχετική τροποποιητική απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ διαθέσιμη εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία